Terrasana - Umami Saus Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Vanessa
24-02-2024
Mmmm
Lekker bij groentjes
Omschrijving
1 review
Met deze umami-saus staat er een universele hartige smaakmaker in je keuken. Heeft je salade, pokebowl, gegrilde groente of noedelgerecht net een beetje ‘oomph’ nodig? Mist je gerecht net een beetje smaak en heb je geen zin om te gaan hannesen met allerlei flesjes, potjes en smaakjes? Dit flesje vol umami brengt smaken samen en verbetert de smaakbalans in je gerecht. Een saus, dressing en marinade in één. Voor je het weet is deze onmisbaar!
Deze biologische umami-saus is de ultieme hartige smaakmaker voor in je keuken. In Europa vinden we de umami-smaak soms lastig te herkennen, maar eigenlijk is umami die hartige smaak die producten als kaas, wijn of miso zo lekker maakt. Umami wordt vaak nagebootst met smaakversterkers (glutamaat), maar dat willen wij liever niet in ons eten. Daarom vind je in deze lekkere umami-saus alleen pure ingrediënten die van nature umami in zich hebben. Dat zorgt voor een intense umami-smaak die letterlijk ieder gerecht precies de juiste smaakbalans geeft.
Hoe gebruik je umami saus? Het is simpel en snel. Het mengen van de perfecte combi aan ingrediënten en smaken hebben wij voor je gedaan, dus je hoeft alleen nog maar te schenken. Gebruik umami-saus als smaakmaker door je noedels, als sausje over je poke- of buddha bowl, dip er je sushi in, gebruik het als saladedressing of als smaakmaker in soep, of marineer je tofu of tempeh ermee. Je kunt alle kanten op!
Deze biologische umami-saus is de ultieme hartige smaakmaker voor in je keuken. In Europa vinden we de umami-smaak soms lastig te herkennen, maar eigenlijk is umami die hartige smaak die producten als kaas, wijn of miso zo lekker maakt. Umami wordt vaak nagebootst met smaakversterkers (glutamaat), maar dat willen wij liever niet in ons eten. Daarom vind je in deze lekkere umami-saus alleen pure ingrediënten die van nature umami in zich hebben. Dat zorgt voor een intense umami-smaak die letterlijk ieder gerecht precies de juiste smaakbalans geeft.
Hoe gebruik je umami saus? Het is simpel en snel. Het mengen van de perfecte combi aan ingrediënten en smaken hebben wij voor je gedaan, dus je hoeft alleen nog maar te schenken. Gebruik umami-saus als smaakmaker door je noedels, als sausje over je poke- of buddha bowl, dip er je sushi in, gebruik het als saladedressing of als smaakmaker in soep, of marineer je tofu of tempeh ermee. Je kunt alle kanten op!
| Artikelnummer: | TRS434 |
| Merk: | Terrasana |
| Inhoud: | 145 ml |
| Gewicht: | 340 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Tamari (water, sojabonen, zeezout, shochu gezouten, koji-ferment), mirin (zoete rijst, shochu, rijst, koji-ferment), appelsapconcentraat, bruine rijst azijn (water, bruine rijst, zeezout, koji-ferment), water, genmai miso (sojabonen, bruine rijst, zeezout, water, koji-ferment), knoflookpoeder, gemberpoeder, uipoeder, cayennepeper, wortelpoeder.
Voedingswaarde(per 100 gram)
| Energiewaarde | 554 kj (132 kcal) |
| Eiwitten | 4.9 gr. |
| Koolhydratenwaarvan suikers | 23 gr. 18 gr. |
| Vettenwaarvan verzadigd | 0.8 gr. 0.2 gr. |
| Vezels | 0.6 gr. |
| Zout | 5.7 gr. |



