Terrasana - Genmai Koji Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Emma
28-11-2023
Efficiënt en lekker
Wegens verteringsproblemen werd deze rijst me aangeraden. Hij bevat het koji ferment wat zou helpen in de vertering. Ik heb meer last met ‘gewone’, niet gefermenteerde rijst dus blijf deze gebruiken. Het kan enkel een meerwaarde voor de darmen zijn. Ik kook ze 6min (op de verpakking staat er niet hoe je deze moet klaarmaken) en warm ze meestal 40 s terug op in de microgolf.
Omschrijving
1 review
Glutenvrije genmai koji. Koji is een onontbeerlijk hulpmiddel voor het tot stand komen van het fermentatieproces bij miso en shoyu. De smaak van miso is vooral afhankelijk van de gebruikte koji, de sojabonen, de hoeveelheid zout, evenals van de rijpingstijd en de temperatuur.
Genmai koji is een gefermenteerde bruine rijst.
Genmai koji is een gefermenteerde bruine rijst.
| Artikelnummer: | TRS362 |
| Merk: | Terrasana |
| Inhoud: | 500 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Bruine rijst, koji-ferment.
Voedingswaarde(per 100 gram)
| Energiewaarde | 1560 kj (369 kcal) |
| Eiwitten | 7.1 gr. |
| Koolhydratenwaarvan suikers | 74.2 gr. 0.9 gr. |
| Vettenwaarvan verzadigd | 3.8 gr. 0.6 gr. |
| Vezels | 4.6 gr. |
| Zout | 0.0 gr. |




