Peak's - Broodmix Vezelrijk Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Anne
24-01-2023
Helaas niet geschikt
Moest tarwe/speltvrije mix zijn zonder melkproducten helaas toch melkproducten er in.
Martijn
27-03-2021
Heerlijk luchtig brood
Heerlijk brood met een stevige krokante korst. Een van de favorieten.
Toin
02-04-2020
Goed brood
Makkelijk te maken in een broodmachine. Lekkere korst.
Tineke
10-05-2019
Heerlijk brood
Eenvoudig te maken
Lorraine
28-03-2019
A 'must have',
Een van de top producten van FreeFrom. Een aanrader!
Janny
21-02-2018
heerlijk brood
Mijn dochter eet het. Ze vindt erg lekker brood. Ik heb het gebakken in de broodmachine en in de oven de laatste keer. Hierin was hij wel groter in luchtiger geworden. Ga zeker opnieuw kopen.
Omschrijving
6 reviews
Glutenvrije vezelrijke broodmix.
Bereiding in de oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe.
Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist
Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding in de oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe.
Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist
Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Artikelnummer: | PKS006 |
Merk: | Peak's |
Inhoud: | 450 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Maiszetmeel, teffmeel bruin, rijstmeel, tapiocazetmeel, zonnebloempitten, verdikkingsmiddel (E415), lijnzaad, sesamzaad, lupine-eiwit, weipoeder (melk), dextrose, zout, rijsmiddel (E450i, E500ii), emulgator sojalecithine (E322), karamel, calcium caseinaat (melk), antiklontermiddel (E575).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1529 kj (362 kcal) |
Eiwitten | 6.1 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 69.8 gr. 2.55 gr. |
Vettenwaarvan verzadigdwaarvan enkelvoudig onverzadigdwaarvan meervoudig onverzadigd | 5.4 gr. 0.88 gr. 1.38 gr. 2.9 gr. |
Vezels | 8.4 gr. |
Zout | 0.77 gr. |