Overige producten
Bio Vegan
Eivervanger
Glutenvrije eiervanger. Plantaardige vervanger voor eieren en kan gebruikt worden in zoete gerechten, zoals wafels, pannenkoeken en koekjes. Of in hartige gerechten zoals ovenschotels of voor het paneren. Om 1 ei te vervangen gebruik je 5 gr eivervanger en 50 ml water.
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.
Bio Vegan
Vegan Omelet Vervanger
Dit 100% plantaardige alternatief is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel. Het biedt waardevolle eiwitten en is van nature biologisch, veganistisch en glutenvrij. Deze omeletvervanger is snel en eenvoudig te mengen met water, vervolgens bak je het in de pan en kan je het met groenten aanvullen. Bereiding: 1. Verwarm een gecoate koekenpan goed voor met ongeveer 1 theelepel olie op...
Bio Vegan
Vegan Eiwit Vervanger
Deze eiwitvervanger is ideaal voor koekjes, cake, meringues en andere luchtige bakrecepten. Je kunt het ook gebruiken voor desserts of zelfs voor mayonaise. De inhoud van 40 gram komt ongeveer overeen met 8 maal de eiwitten van een ei. Bereiding: Voeg 75 ml water toe aan de eiwitvervanger en klop het voor 5 minuten totdat het stijf is.
Bio Vegan
Slagroomfix
Glutenvrij slagroomversteviger (3 zakjes van 6 gram). Klop 200-250 ml opklopbare plantaardige crème of slagroom even op. Strooi de inhoud van een zakje slagroomfix erin en klop verder tot de gewenste stijfheid is bereikt.