Lindroos - Xanthaangom Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Sook
17-07-2023
Top product
Lekker bakken maar
Amalia
13-07-2023
Prima
Ik gebruik het bij bakken van taarten, pastries en cakes. Ik merk het wel dat deeg veel beter, elastischer is en het brokkelt minder af.
Omschrijving
2 reviews
Glutenvrij xanthaangom is een natuurlijke bakverbeteraar die de viscositeit (stroperigheid) van glutenvrij baksels verbetert. Het vervangt de functie van gluten. Xanthaangom heeft weinig tot geen smaak en ontstaat door fermentatie.
Artikelnummer: | LIN003 |
Merk: | Lindroos |
Inhoud: | 100 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Xanthaangom (verdikkingsmiddel).
Van microbiële fermentatie van mais.
Van microbiële fermentatie van mais.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 762 kj (181 kcal) |
Eiwitten | 3.6 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 4.6 gr. 0 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.6 gr. 0 gr. |
Vezels | 75 gr. |
Zout | 3.7 gr. |