Overige producten
Dr. Oetker
Siliconen Cakevorm 24 cm
Siliconen cakevorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Dr. Oetker
Siliconen Tulbandvorm 22 cm
Siliconen tulbandvorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Orgran
No Egg (eivervanger) (T.H.T. 19-04-24)
Glutenvrije eivervanger. Maak kwaliteitstaarten en gebak met een vergelijkbare textuur als eieren met de egg replacer. Het is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten en vrij van de 8 meest voorkomende voedselallergieën ter wereld. 1 ei staat gelijk aan 3 gram Orgran No Egg + 30 ml water.
Terrasana
Wakame 100 gram
Glutenvrije wakame. Wakame voelt iets glad aan en is tegelijkertijd groenteachtig knapperig. Deze in Japan veelgebruikte zeewier is lekker in combinatie met zure ingrediënten, bijvoorbeeld gepekelde komkommer of citroen. In Japan wordt wakame het meest gebruikt in soepen en salades. Het groeit in het wild in het superschone Ise-Shima gebied in Japan en wordt met de hand geoogst.
Terrasana
Kombu 50 gram
Door kombu met je glutenvrije gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven. Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken. Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu. In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit op zich een goede stof...
Terrasana
Wakame 50 gram
Glutenvrije wakame. Wakame voelt iets glad aan en is tegelijkertijd groenteachtig knapperig. Deze in Japan veelgebruikte zeewier is lekker in combinatie met zure ingrediënten, bijvoorbeeld gepekelde komkommer of citroen. In Japan wordt wakame het meest gebruikt in soepen en salades. Het groeit in het wild in het superschone Ise-Shima gebied in Japan en wordt met de hand geoogst.
Terrasana
Kombu 100 gram
Door kombu met je glutenvrije gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven. Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken. Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu. In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit op zich een goede stof...
Yakso
Tempeh
Tempeh is een vleesvervanger te gebruiken in diverse gerechten. Het wordt gemaakt van gefermenteerde sojabonen en bevat veel eiwitten. De oorsprong ligt in Indonesië, waar het nog steeds veel gegeten wordt. Het heeft een nootachtige smaak en is lekker in salades of roerbakgerechten. Ook goed te marineren voor een extra lekkere smaak.
Terrasana
Wakame Biologisch
Wakame is een donkergroene, iets gladde zeewier die heerlijk smaakt bij zure en koolachtige groenten, zoals gepekelde komkommer en wortel. Daarnaast wordt wakame in Japan veel gebruikt om salades en soepen mee op te vullen. Wakame wordt geënt op touwnetten in het beschermde Ise-Shima gebied in Japan en later met de hand geoogst. Deze zeewier is volledig biologisch gecertificeerd.
Mattisson
Wakame Vlokken - Gedroogd Zeewier
Wakame, oftewel Undaria pinnatifida in het Latijn, is een zeewier behorend tot de groep bruinwieren. Mattisson Wakame is afkomstig uit Yerseke en wordt gekweekt in een beschermde omgeving. Na de teelt wordt de Wakame gewassen, geblancheerd, gedroogd en vervolgens tot vlokken vermalen. Wakame heeft van nature een olijfgroene tot bruine kleur en de structuur is rubberachtig. Wakame is rijk aan...