Nieuwe producten
Glutenvrije Webshop Basics
Pizzabodem XL
Glutenvrije pizzabodem XL, extra groot met een diameter van 30 cm. Bereidingswijze: verwijder plastic folie en beleg de pizzabodem met je favoriete ingrediënten. Bak in een voorverwarmde oven op 220 graden gedurende ongeveer 8-10 minuten. De bijgeleverde tray is ovenbestendig.
Glutenvrije Webshop Basics
Stroopwafels
Glutenvrije stroopwafels. Zoals een stroopwafel hoort te smaken! Tip: leg je stroopwafel op je theekopje zodat de stroop lekker smelt.
Zwergenwiese
Spread Pompoen Sinaasappel Klein
Glutenvrije spread op basis van zonnebloempitten met pompoen en sinaasappel. Je kunt deze spread op brood gebruiken of bijvoorbeeld in gerechten verwerken als dip/dressing.
Glutenvrije Webshop Basics
Amandelkransjes
Glutenvrije kransjes met amandel.
Zwergenwiese
Proteine Spread Rode Biet
Glutenvrije spread op basis van lupine met rode biet. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Curry
Glutenvrije spread op basis van lupine met kerrie. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Ui & Knoflook
Glutenvrije spread op basis van lupine met ui en knoflook. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Thai
Glutenvrije spread op basis van lupine met Oosterse kruiden. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Tomaat
Glutenvrije spread op basis van lupine met tomaat. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Paprika & Peper
Glutenvrije spread op basis van lupine met paprika en peper. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.