Nieuwe producten
Terrasana
4 Mix Crunchy Gemengde Notenpasta
Glutenvrije notenpasta. De 4-mix crunchy is een lekker smeuïge notenpasta, gemaakt van biologische cashewnoten, hazelnoten, amandelen en pinda's, en verrijkt met knapperige stukjes voor extra bite. Je proeft elke noot apart, maar samen creëren ze een unieke smaakervaring die je nergens anders vindt. Lekker voor op brood, in baksels of als smaakmaker in sauzen. Met 4-mix crunchy haal je echt iets...
Fiorentini
Mais Snack Extra Vierge Olijfolie
Glutenvrije maissnack. Een heerlijk knapperige snack van mais met de heerlijke smaak van extra vierge olijfolie. Perfect als tussendoortje!
Fiorentini
Mais Snack Paprika Chili
Glutenvrije maissnack. Een heerlijk knapperige snack van mais met de heerlijke smaak van paprika en chili. Perfect als tussendoortje!
Fiorentini
Mais Snack Tomaat Basilicum
Glutenvrije maissnack. Een heerlijk knapperige snack van mais met de heerlijke smaak van tomaat en basilicum. Perfect als tussendoortje!
Fiorentini
Mais Snack Rozemarijn
Glutenvrije maissnack. Een heerlijk knapperige snack van mais met de heerlijke smaak van rozemarijn. Perfect als tussendoortje!
Terrasana
Glas Noedels Vermicelli
Glutenvrije glasnoedels. Deze biologische glasnoedels van erwten zijn dunne, doorzichtige noedels die onmisbaar zijn in de Thaise en Vietnamese keuken. Ze zijn superveelzijdig, glutenvrij en goed voor een snelle, lichte maaltijd. We noemen ze ook wel vermicelli noodles, omdat ze heel dun zijn. Goed voor een frisse salade, een noedelsoep, of een lekkere roerbak. Lekker Aziatisch en puur genieten!
Terrasana
Crunchy Amandelpasta Chai
Glutenvrije amandelpasta met chai. Deze amandelpasta chai met crunchy stukjes amandel is de ultieme combinatie van gezonde ingrediënten en een trendy smaakje. We maken deze notenpasta van biologische amandelen en mengen het met een lekkere chai kruidenmix, die doet denken aan speculaas. Geniet lekker van de warme, kruidige tonen van kaneel, kardemom en kruidnagel, en stil je zoete trek en gezonde...
Terrasana
Tamari Mild 25% Minder Zout
Glutenvrije sojasaus met 25% minder zout. Deze biologische tamari (sojasaus) maken we met 25% minder zout. Een glutenvrij alternatief dat 9 maanden lang fermenteert in Japan. Ideaal als je zoutarm eet of wilt genieten van die authentieke sojasaussmaak, maar minder zout wil gebruiken in marinade, soep en saus.
Terrasana
100% Soba Boekweitnoedels
Glutenvrije noedels op basis van boekweit. Sobanoodles zijn erg populair in Japan. Ze worden gemaakt van 100% boekweit en zijn dan ook 100% glutenvrij. Ze worden door een kleine producent in Japan op authentieke wijze gemaakt.
Terrasana
3 Mix Crunchy Gemengde Notenpasta
Glutenvrije notenpasta. De 3-mix crunchy is alles wat je van een goede notenpasta zonder pinda’s verwacht, maar dan met die extra knapperige bite. We gebruiken alleen de beste biologische cashewnoten, hazelnoten en amandelen, zonder toevoegingen – gewoon puur natuur. Wat deze notenpasta bijzonder maakt, zijn de kleine stukjes noot die zorgen voor een heerlijke crunchy structuur. Perfect om te...