Nieuwe producten
Happy Bakers
Brownie (T.H.T. 15-5-24)
Glutenvrije Brownie. Heerlijk bij een kop koffie of thee, maar ook als tussendoortje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Vego
Hazelnoot Chocolade Pralines
Glutenvrije zachte hazelnoot chocolade pralines. Deze zachte pralines zijn een heerlijke traktatie voor bij de koffie.
Schar
Vanilla Creams
Glutenvrije koekjes met een vanille crème vulling.
Schar
Muffin Choco Chips
Glutenvrije muffins met chocolade stukjes. In deze verpakking zitten 5 heerlijke muffins die ook nog eens vrij zijn van lactose. Deze muffins zijn gemaakt met lactosevrije yoghurt en bieden een lekkere twist door de toevoeging van chocoladestukjes. Ideaal als een gemakkelijke snack of om te geven als een traktatie.
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
Schar
Pure & Active Haverbrood
Glutenvrij haverbrood gebakken zonder meel. Bevat veel omega 3 en vezels en is daarnaast vrij van lactose. Ideaal om te combineren met je favoriete beleg.
Natural Temptation
Happy Easter Thee
Verfrissende glutenvrije en biologische kruidenthee met eucalyptus, limoen en een beetje gember. Een perfecte thee voor bij de paasbrunch. Vrolijk Pasen!
Happy Bakers
Donker Meerzaden Brood
Glutenvrij donker meerzaden brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Wit Brood
Glutenvrij wit brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnen Brood
Glutenvrij rozijnen brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.