Nieuwe producten
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Schnitzer
Super Panini Rustic
Glutenvrije panini's voor alledaags gebruik. Twee royale broodjes in een 2-pack verpakking. De broodjes zijn extra knapperig dankzij de speciale korst, bestrooid met maisgriesmeel. Direct klaar voor consumptie. Lekkere tip voor nog meer smaak: de uitgepakte broodjes in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 min. opbakken of halveren en 2 min. toasten.
Yogi Tea
Happy Nature
Ayurvedische specerijen- en vruchtenthee.
Schar
Flatbreads
Glutenvrije flatbreads! Geniet van elke hap met deze heerlijke en gezonde flatbreads. Dankzij hun lage gehalte aan verzadigde vetten zijn deze flatbreads ideaal voor allerlei smakelijke en gezonde creaties! 1 verpakking bevat 4 flatbreads.
Schar
Crispies Paprika
Glutenvrije paprika snacks. Maak kennis met Crispies Paprika - een knapperige glutenvrije snack gebakken van erwten en rijkelijk gekruid met paprika. Perfect om thuis of onderweg van te snoepen.