Nieuwe producten
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Poensgen
Fitness Brood
Glutenvrij fitness brood. Het wordt aanbevolen een sneetje brood enkele seconden op te warmen in de magnetron of op te bakken.
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Schar
Flatbreads
Glutenvrije flatbreads! Geniet van elke hap met deze heerlijke en gezonde flatbreads. Dankzij hun lage gehalte aan verzadigde vetten zijn deze flatbreads ideaal voor allerlei smakelijke en gezonde creaties! 1 verpakking bevat 4 flatbreads.
Poensgen
Basismeel
Glutenvrije meelmix. Dit basismeel van Poensgen kun je gebruiken voor allerlei toepassingen, denk aan pasta, koekjes, gebak, brood etc.
Schar
Crispies Paprika
Glutenvrije paprika snacks. Maak kennis met Crispies Paprika - een knapperige glutenvrije snack gebakken van erwten en rijkelijk gekruid met paprika. Perfect om thuis of onderweg van te snoepen.