Nieuwe producten

Vermicelli  van Sam Mills

Sam Mills

Vermicelli

Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 1,99
Bruine Rijst Fusilli van Biori

Biori

Bruine Rijst Fusilli

Glutenvrije fusilli op basis van bruine rijst. Deze pasta bestaat enkel uit bruine rijst. Het is dus glutenvrij en daarnaast rijk aan vezels. De ideale basis voor een gezonde pasta! Beetgaar in 9 minuten.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 1,99