Nieuwe producten

Vermicelli  van Sam Mills

Sam Mills

Vermicelli

Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 1,99
Hollandaise Saus van Degens

Degens

Hollandaise Saus

Glutenvrije botersaus. Lekkere, romige saus voor bij asperges en vis. Deze saus is gemakkelijk op te warmen en snel klaar voor gebruik.

Glutenvrij
Tarwevrij
Sojavrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
€ 3,99