Nieuwe producten
Belvas
Bonbons The Road To The Origins
Glutenvrije bonbon mix. Ideaal om uit te delen bij een high tea of als traktatie bij de koffie.
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Belvas
Bonbons
Glutenvrije bonbon mix. Ideaal om uit te delen bij een high tea of als traktatie bij de koffie.
Belvas
Hot Chocolate Drops
Glutenvrije chocolade druppels. Deze pure chocolade druppels zijn ideaal om warme chocolade melk mee te maken. Bereiding: 1. Dompel 3 druppels "drops" chocolade in 20 cl warme melk. 2. Laat de intense chocoladeschelp smelten zodat de smeuïge ganache vrijkomt. 3. Vermeng voorzichtig en geniet van de intense smaak van de Peruviaanse cacao.