Nieuwe producten
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Poensgen
Fitness Brood
Glutenvrij fitness brood. Het wordt aanbevolen een sneetje brood enkele seconden op te warmen in de magnetron of op te bakken.
Lovechock
Chocoladereep Nutty Kiss
Glutenvrije chocoladereep. Niet zoals gewone melkchocolade: de unieke smaak van crunchy hazelnoten in deze romige chocolade met rijstdrink. Lovechock is 100% biologisch, vegan en wordt gemaakt met de beste cacao volgens het Direct Trade principe.
Lovechock
Chocoladereep Warm Hug
Glutenvrije chocoladereep. Deze chocoladereep is als een warme knuffel. Warm Hug is pikante, donkere chocolade met zoet fruit en een zachte textuur. Lovechock is 100% biologisch, vegan en wordt gemaakt met de beste cacao volgens het Direct Trade principe.
Natural Temptation
Happy Easter Thee
Verfrissende glutenvrije en biologische kruidenthee met eucalyptus, limoen en een beetje gember. Een perfecte thee voor bij de paasbrunch. Vrolijk Pasen!
Standaard Uitgeverij
Fabels en Feiten Over Voeding en Gezondheid
Kunnen we met voeding ons immuunsysteem versterken en virale aanvallen – denk aan COVID-19 – te lijf gaan? Wat zijn de risicofactoren, gerelateerd aan voeding, die de impact van het coronavirus vergroten? Krijg je acne van chocolade en hoofdpijn van roomijs? Kun je gezond zwaarlijvig zijn? Zijn sulfi eten in wijn gevaarlijk ? In 'Fabels en feiten over voeding en gezondheid' geeft Eric De...
Standaard Uitgeverij
Hoe Maak Je Alles Glutenvrij
Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn...
Standaard Uitgeverij
Hoe Bak Je Alles Glutenvrij
Hoe bak je alles glutenvrij is het eerste bakboek dat jouw keuken omtovert tot een glutenvrije bakkerij waarin je al die zoete en hartige lekkernijen kunt maken waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou kunnen eten. Moet je glutenvrij eten, maar verlang je enorm naar knapperig vers brood, luchtige cakes, verrukkelijk gebak of een lekkere quiche of pizza? Je kunt het zo gek niet bedenken of je...
Poensgen
Basismeel
Glutenvrije meelmix. Dit basismeel van Poensgen kun je gebruiken voor allerlei toepassingen, denk aan pasta, koekjes, gebak, brood etc.