Nieuwe producten
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Rigoni di Asiago
Hazelnootpasta 3-pack
Glutenvrije hazelnootpasta. Een must voor liefhebbers van hazelnootpasta. Heerlijk romig dankzij delicate verwerking van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Glutenvrij en gemaakt van ingrediënten van hoge kwaliteit: Tonda Romana hazelnoten, Trinitario cacao, natuurlijk vanille extract uit Madagaskar en koudgeperste zonnebloemolie. Nocciolata is ideaal voor ontbijt, lunch en als tussendoortje...
Rigoni di Asiago
Honing 3-pack
Glutenvrije honing. Al bijna honderd jaar heeft de familie Rigoni een grondige kennis van honing. Dankzij deze enorme ervaring en de geselecteerde imkers die met het bedrijf samenwerken, is Mielbio altijd synoniem geweest voor de hoogste kwaliteit. Deze biologische en Italiaanse honing is op kamertemperatuur verwerkt om zijn oorspronkelijke samenstelling, zijn kostbare eigenschappen en zijn...