Nieuwe producten
Zwergenwiese
Spread Pompoen Sinaasappel Klein
Glutenvrije spread op basis van zonnebloempitten met pompoen en sinaasappel. Je kunt deze spread op brood gebruiken of bijvoorbeeld in gerechten verwerken als dip/dressing.
Zwergenwiese
Proteine Spread Rode Biet
Glutenvrije spread op basis van lupine met rode biet. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Curry
Glutenvrije spread op basis van lupine met kerrie. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Ui & Knoflook
Glutenvrije spread op basis van lupine met ui en knoflook. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Thai
Glutenvrije spread op basis van lupine met Oosterse kruiden. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Tomaat
Glutenvrije spread op basis van lupine met tomaat. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Paprika & Peper
Glutenvrije spread op basis van lupine met paprika en peper. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Happy Bakers
Donker Meerzaden Brood
Glutenvrij donker meerzaden brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Wit Brood
Glutenvrij wit brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnen Brood
Glutenvrij rozijnen brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.