Nieuwe producten
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Autodrop
Proefritje Mojito 0.0
Glutenvrije en vegan snoepjes met de smaak van mojito (0.0). Viva la mojito 0.0! Cuba staat bekend om de vele klassieke auto's, en om dat beroemde drankje met munt, limoen en suikerwater. Die smaak zit nu in dit busje. Een verrassend lekker snoepje!
Autodrop
Proefritje Sex On The Beach 0.0
Glutenvrije en vegan snoepjes met de smaak van sex on the beach (0.0). Laat je verleiden door dit snoepje met de tropische smaak van sinaasappel en cranberry. Zonder wodka, dus nog een keer?
Standaard Uitgeverij
Fabels en Feiten Over Voeding en Gezondheid
Kunnen we met voeding ons immuunsysteem versterken en virale aanvallen – denk aan COVID-19 – te lijf gaan? Wat zijn de risicofactoren, gerelateerd aan voeding, die de impact van het coronavirus vergroten? Krijg je acne van chocolade en hoofdpijn van roomijs? Kun je gezond zwaarlijvig zijn? Zijn sulfi eten in wijn gevaarlijk ? In 'Fabels en feiten over voeding en gezondheid' geeft Eric De...
Standaard Uitgeverij
Hoe Maak Je Alles Glutenvrij
Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn...
Standaard Uitgeverij
Hoe Bak Je Alles Glutenvrij
Hoe bak je alles glutenvrij is het eerste bakboek dat jouw keuken omtovert tot een glutenvrije bakkerij waarin je al die zoete en hartige lekkernijen kunt maken waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou kunnen eten. Moet je glutenvrij eten, maar verlang je enorm naar knapperig vers brood, luchtige cakes, verrukkelijk gebak of een lekkere quiche of pizza? Je kunt het zo gek niet bedenken of je...