Nieuwe producten
Degens
Jus Kant & Klaar (T.H.T. 03-05-2024)
Glutenvrije jussaus op basis van koolzaadolie. Te verwarmen in de magnetron of in de pan. Deze verpakking bevat circa 2 porties.
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Degens
Satésaus Pindavrij Kant & Klaar
Glutenvrije satésaus op basis van zonnebloempitten. Te verwarmen in de magnetron, de pan of au-bain-marie. Deze verpakking bevat circa 2 porties.
Degens
Jus Kant & Klaar
Glutenvrije jussaus op basis van koolzaadolie. Te verwarmen in de magnetron of in de pan. Deze verpakking bevat circa 2 porties.
Degens
Hollandaise Saus
Glutenvrije botersaus. Lekkere, romige saus voor bij asperges en vis. Deze saus is gemakkelijk op te warmen en snel klaar voor gebruik.