Nieuwe producten
Glutenvrije Webshop Basics
Xanthaangom
Glutenvrije xanthaangom. Xanthaangom is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat vaak wordt gebruikt in glutenvrije bakrecepten. Het zorgt voor elasticiteit en binding, wat belangrijk is bij het vervangen van gluten.
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels
Glutenvrije psyllium vezels. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een gezonde darmwerking en...
Glutenvrije Webshop Basics
Instant Gist
Glutenvrije instant gist.
Glutenvrije Webshop Basics
Ontbijtkoekreep
Glutenvrije ontbijtkoekreep. Ideaal als tussendoortje en voor onderweg.
Glutenvrije Webshop Basics
Witte Bloem
Glutenvrije witte bloem.
Glutenvrije Webshop Basics
Eierkoeken
Glutenvrije eierkoeken.
Standaard Uitgeverij
Glutenvrij In De Airfryer
Deze snelle en gevarieerde glutenvrije recepten laten je opnieuw genieten van al het eten dat je mist, dankzij de magie van het airfryen! In Glutenvrij in de airfryer laat Becky Excell zien dat je met de juiste glutenvrije airfryerrecepten in no time alles kunt maken wat je zo graag weer zou willen eten, terwijl niemand merkt dat het glutenvrij en in een airfryer gemaakt is. Bij alle recepten...
Chocolatemakers
Luxe Paasei Pistache & Hazeloot
Glutenvrij chocolade ei. Een plat melkchocolade-ei met knapperige pistachenoten en stukjes hazelnoot, speciaal voor Pasen. Romige chocolade die perfect samengaat met de rijke, nootachtige crunch.
Chocolatemakers
Hoppy Easter Milk Chocolate
Glutenvrije melkchocoladereep met toasted milk. Deze heerlijke melkchocolade met 25% cacao uit Peru heeft een speciale, verrukkelijke smaak dankzij de getoaste melkpoeder. Een zachte, volle smaak die doet denken aan karamel en stroopwafels. De boeren van de Peruaanse boerencoöperatie NorAndino maken de cacaomassa zelf, verdienen een goed inkomen en samen zorgen we voor het behoud van het...
Chocolatemakers
Hoppy Easter Vegan Oatmilk Chocolate
Glutenvrije chocoladereep op basis van haver. Een prachtige reep voor de Paasdagen, verzamel ze alle drie! Heerlijke vegan chocolade gemaakt van cacao uit Sierra Leone en op basis van haver. De boeren van Village Hope stoppen veel liefde in de hoge kwaliteit biologische cacaobonen.
WeCare
High Protein Paprika Chips
Glutenvrije paprika chips. Heb je zin in een hartige snack? Dan is de WeCare High Protein Paprika Chips het perfecte tussendoortje! Deze chips met slechts 100 kcal per zakje bevat 75% minder vet dan gewone chips.. Dat wordt genieten zonder schuldgevoel! De High Protein Paprika Chips van WeCare zijn perfect voor een avondje op de bank of gewoon als lekker hartig tussendoortje. De WeCare chips...
WeCare
Crunchy Dark Choco Bars
Glutenvrije krokante repen omhuld met pure chocolade. De Crunchy Dark Choco repen zijn laag in suikers. Tel daar een portie vezels bij op en je hebt een lekker en evenwichtig tussendoortje. Zo kan je guilt-free genieten van deze lekkere knapperige biscuits omhuld met een dun laagje pure chocolade. De Crunchy Dark Choco van WeCare is dé perfecte reep voor iedereen die op zoek is naar een...
WeCare
Crunchy Choco Swirl Repen
Glutenvrije meergranenrepen omhuld met melkchocolade. Op zoek naar een lekker én verantwoord tussendoortje? Say no more! Deze heerlijke repen, omhuld met melkchocolade, helpen jou de dag door. De knapperige repen zijn rijk aan vezels, glutenvrij en bevatten slechts 62 kcal per reep. Kortom, alles wat je nodig hebt om in balans te blijven. Crunchy Choco Swirl is de perfecte reep voor iedereen...
Glutenvrije Webshop Basics
Havermuesli
Glutenvrije havermuesli.
Glutenvrije Webshop Basics
Zelfrijzend Bakmeel
Glutenvrij zelfrijzend bakmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Havervlokken 3500 gram
Glutenvrije havervlokken in grootverpakking van 3,5 kilo.
Glutenvrije Webshop Basics
Havermout 3500 gram
Glutenvrij havermout in grootverpakking van 3,5 kilo.
Glutenvrije Webshop Basics
Wafels
Glutenvrije zachte wafels (4 stuks).
Glutenvrije Webshop Basics
Voedingsvezels Appel
Glutenvrije appelvezel. Voeg extra voedingsvezels toe aan bijvoorbeeld shakes, yogurt of je havermout!
Glutenvrije Webshop Basics
Keizer Broodjes
Glutenvrije keizerbroodjes. Bak de broodjes 10-12 minuten af in een voorverwarmde oven (200 °C).
Glutenvrije Webshop Basics
Ciabatta
Glutenvrije ciabatta. Bak de broodjes in 12-15 minuten af in het midden van een voorverwarmde oven (200 °C).
Glutenvrije Webshop Basics
Bagels XL Lijnzaad
Grote glutenvrije bagels (2 stuks) met lijnzaad.
Glutenvrije Webshop Basics
Bagels XL Maanzaad
Grote glutenvrije bagels (2 stuks) met maanzaad.
Carrera Culinair
Glutenvrije Bijbel
Hét naslagwerk voor iedereen met coeliakie of een glutengevoeligheid Hoezo nooit meer een lekkere pizza of boterige croissants? Hoezo nooit meer een volkorenboterham, stroopwafel of een bordje pasta? Een steeds groter deel van de bevolking kampt met coeliakie of een andere vorm van glutenovergevoeligheid. Maar dat betekent heus niet dat je al je favoriete lekkernijen hoeft te laten staan....
Rhythm 108
Dark Cocoa Orange Tablet
Glutenvrije chocolade reep. Deze reep bestaat uit veganistische melkchocolade dat gevuld is met een zachte kern van pure cacao en sinaasappel. De ultieme luxe voor liefhebbers van chocoladesinaasappel.
Rhythm 108
Hazelnut Truffle Tablet
Glutenvrije chocoladereep. Deze Zwitserse vegan hazelnoot truffelchocoladetablet is gevuld met een romige hazelnoot praliné en omhuld met melkchocolade.
Rhythm 108
Roasted Almond Butter Tablet
Glutenvrije chocoladereep. De geroosterde amandelboter tablet is gevuld met een heerlijk nootachtige, zachte amandelvulling die smelt in je mond. Omhuld met de kenmerkende Zwitserse veganistische melkchocolade levert deze zoete traktatie de verwenfactor zonder compromissen. Perfect om te delen of een luxe traktatie voor één persoon.
Standaard Uitgeverij
Hoe Maak Je Alles Glutenvrij
Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn...
Standaard Uitgeverij
Hoe Bak Je Alles Glutenvrij
Hoe bak je alles glutenvrij is het eerste bakboek dat jouw keuken omtovert tot een glutenvrije bakkerij waarin je al die zoete en hartige lekkernijen kunt maken waarvan je dacht dat je ze nooit meer zou kunnen eten. Moet je glutenvrij eten, maar verlang je enorm naar knapperig vers brood, luchtige cakes, verrukkelijk gebak of een lekkere quiche of pizza? Je kunt het zo gek niet bedenken of je...