Nieuwe producten
Glutenvrije Webshop Basics
Amandelkransjes
Glutenvrije kransjes met amandel.
Glutenvrije Webshop Basics
Pizzabodem XL
Glutenvrije pizzabodem XL, extra groot met een diameter van 30 cm. Bereidingswijze: verwijder plastic folie en beleg de pizzabodem met je favoriete ingrediënten. Bak in een voorverwarmde oven op 220 graden gedurende ongeveer 8-10 minuten. De bijgeleverde tray is ovenbestendig.
Glutenvrije Webshop Basics
Stroopwafels
Glutenvrije stroopwafels. Zoals een stroopwafel hoort te smaken! Tip: leg je stroopwafel op je theekopje zodat de stroop lekker smelt.
Glutenvrije Webshop Basics
Luchtige Crackers Met Boekweit
Glutenvrije luchtige crackers met boekweit. Ideaal om je favoriete beleg op te doen!
Glutenvrije Webshop Basics
Luchtige Crackers Met Quinoa
Glutenvrije luchtige crackers met quinoa. Ideaal om je favoriete beleg op te doen!
Glutenvrije Webshop Basics
Luchtige Crackers Maïs
Glutenvrije maïs crackers. Ideaal om je favoriete beleg op te doen!
Glutenvrije Webshop Basics
Luchtige Crackers Met Lijnzaad
Glutenvrije luchtige crackers met lijnzaad. Ideaal om je favoriete beleg op te doen!
Glutenvrije Webshop Basics
Pannenkoekenmix 5 kilo
Glutenvrije pannenkoekenmix. Meng in een beslagkom de pannenkoekenmix, 4 eieren en 525ml (plantaardige) melk tot een glad beslag. Verhit wat boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en giet wat beslag in de pan zodat de bodem bedekt is. Bak de pannenkoek op middelhoge temperatuur aan beide zijden goudgeel en gaar.
Dr. Oetker
Springvorm 24 cm
De ronde springvorm van Dr Oetker heeft een uitstekende thermische geleidbaarheid waardoor je bereidingen een prachtige gouden kleur krijgen. Tevens gemakkelijk te reinigen! Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je de taart uit de vorm haalt.
Dr. Oetker
Cakevorm 30 cm
Je glutenvrije cake, brioche of brood wordt tot in de perfectie bereid met dit blik van Dr. Oetker. Het blik is een goede warmtegeleider waardoor je baksel bruin kan worden terwijl hij van binnen zacht blijft. Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je het baksel uit de vorm haalt.