Nieuwe producten

Spaghetti van De Cecco

De Cecco

Spaghetti

Glutenvrije pasta spaghetti op basis van mais en rijst. Kooktijd: 10 minuten.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Fusilli van De Cecco

De Cecco

Fusilli

Glutenvrije pasta fusilli op basis van mais en rijst.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Tortiglioni van De Cecco

De Cecco

Tortiglioni

Glutenvrije pasta tortiglioni op basis van mais en rijst.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Penne Rigate van De Cecco

De Cecco

Penne Rigate

Glutenvrije pasta penne rigate op basis van mais en rijst.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Mafalde Corte van De Cecco

De Cecco

Mafalde Corte

Glutenvrije pasta mafalde corte op basis van mais en rijst.

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,99
Taco Shells van Old El Paso

Old El Paso

Taco Shells

Glutenvrije knapperige taco schelpen (12 stuks). Haal de tacoschelpen uit de verpakking en scheid ze van elkaar. Oven: verwarm de oven voor op 180 graden (160 graden met geforceerde ventilator), gasstand 4. Leg de tacoschelpen open met het uiteinde naar beneden op een bakplaat en verwarm ze voor ongeveer 3 minuten. Magnetron: leg de tacoschelpen op een magnetronbestendige plaat en...

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
€ 3,49