Nieuwe producten
Red Boat
Vissaus 100 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Red Boat
Vissaus 250 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Red Boat
Vissaus 500 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Kaapse Brouwers
Kaapse Nelis (blik)
De Kaapse Matador is nu uit op blik. Vernoemd naar het grootste Rotterdamse drijvende kraanschip: de Bok Matador. Deze Kaapse variant op een Bokbier heeft veel body en een nootachtig karakter door het gebruik van Munich-mout. De Caramout zorgt voor karamel in de smaak en een lichtzoete afdronk. Geroosterde en gerookte mouten geven het bier het specifieke herfstige karakter.