Nieuwe producten
Belvas
Hot Chocolate Drops
Glutenvrije chocolade druppels. Deze pure chocolade druppels zijn ideaal om warme chocolade melk mee te maken. Bereiding: 1. Dompel 3 druppels "drops" chocolade in 20 cl warme melk. 2. Laat de intense chocoladeschelp smelten zodat de smeuïge ganache vrijkomt. 3. Vermeng voorzichtig en geniet van de intense smaak van de Peruviaanse cacao.
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Wit Met Quinoameel
Biologische glutenvrije witbroodmix met quinoameel. Bewaren: Droog en op kamertemperatuur bewaren. Bereiding: 1. Meng de inhoud van het zakje met het rijstmiddel en de olie in een grote kom. Voeg vervolgens de melk en het water toe en roer alles gedurende 1 minuut goed door met een houten lepel. Probeer het deeg luchtig te kloppen. (OPM.: het deeg moet de textuur hebben van een dik...
Belvas
Bonbons
Glutenvrije bonbon mix. Ideaal om uit te delen bij een high tea of als traktatie bij de koffie.
Ma Vie Sans Gluten
Spaghetti Boekweit
Glutenvrije spaghetti gemaakt van boekweit.
Ma Vie Sans Gluten
Farfalle Volkoren Rijst
Glutenvrije farfalle pasta gemaakt van 100% volkoren rijst.
Belvas
Bonbons The Road To The Origins
Glutenvrije bonbon mix. Ideaal om uit te delen bij een high tea of als traktatie bij de koffie.