Nieuwe producten
Schnitzer
Super Panini Rustic
Glutenvrije panini's voor alledaags gebruik. Twee royale broodjes in een 2-pack verpakking. De broodjes zijn extra knapperig dankzij de speciale korst, bestrooid met maisgriesmeel. Direct klaar voor consumptie. Lekkere tip voor nog meer smaak: de uitgepakte broodjes in een voorverwarmde oven op 200°C gedurende ongeveer 10 min. opbakken of halveren en 2 min. toasten.
Bio Vegan
Broodmix Haverbrood
De glutenvrije haverbrood bakmix is niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Benodigdheden: 500 ml water 2 eetlepels (20 ml) azijn (bijvoorbeeld appelciderazijn) Broodvorm (20 cm of 25 cm) Handmixer met deeghaak Optioneel: havermout om te bestrooien Let op: De toevoeging van azijn dient alleen om het...
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Schnitzer
Vegan Chocolade Brownie
Glutenvrije, vegan brownie met pure chocolade.
Schnitzer
Haverbrood Gesneden
Glutenvrij gesneden haverbrood. Dit haverbrood is een bron van vezels. Tip: toast het brood voor een meer intense smaak.