Nieuwe producten
Stevija
Stevia GO Citroen
Glutenvrije limonade siroop to go met citroensmaak. 100% natuurlijke smaakmaker op basis van stevia. Knijp 1 à 2 keer in de flacon boven je water, heerlijk als dorstlesser. Ook lekker in yoghurt of kwark.
Stevija
Stevia GO Blauwe Bes
Glutenvrije limonade siroop to go met blauwe bes smaak. 100% natuurlijke smaakmaker op basis van stevia. Knijp 1 à 2 keer in de flacon boven je water, heerlijk als dorstlesser. Ook lekker in yoghurt of kwark.
Stevija
Stevia GO Aardbei
Glutenvrije limonade siroop to go met aardbei smaak. 100% natuurlijke smaakmaker op basis van stevia. Knijp 1 à 2 keer in de flacon boven je water, heerlijk als dorstlesser. Ook lekker in yoghurt of kwark.
Stevija
Stevia Vloeibaar 40 ml
Glutenvrije zoetstof. Stevia Vloeibaar Naturel is de 100% natuurlijke zoetmaker met stevia extract. Met de handige druppelflacon is de zoetstof makkelijk mee te nemen en makkelijk doseerbaar. Stevia Vloeibaar Naturel is suikervrij, glutenvrij, gmo-vrij en is veganistisch. Doe 1-2 druppels in thee, koffie of in bijvoorbeeld yoghurt.
Stevija
Zoetstof Druppels Naturel
Glutenvrije plantaardige vloeibare zoetstof. Stevija naturel is plantaardig en komt van het zoetste plantje ter wereld. Geen calorieën, geen koolhydraten. Handig in druppelflesje.
Stevija
Stevia Zoetpoeder
Stevia Zoetpoeder is steviolglycosiden* (*extract uit de stevia plant) verrijkt met inuline, een makkelijk oplosbare vezel die van nature voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Dankzij de toevoeging van inuline is dit zoetpoeder een perfect alternatief voor poedersuiker, met maar liefst 90% vezels. Deze vezels dragen bij aan een gezonde darmflora. Bovendien is Stevia Zoetpoeder eenvoudig...
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Bio Vegan
Broodmix Haverbrood
De glutenvrije haverbrood bakmix is niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Benodigdheden: 500 ml water 2 eetlepels (20 ml) azijn (bijvoorbeeld appelciderazijn) Broodvorm (20 cm of 25 cm) Handmixer met deeghaak Optioneel: havermout om te bestrooien Let op: De toevoeging van azijn dient alleen om het...
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Deltas
Lekker Koken en Bakken Zonder Gluten
Het is niet makkelijk om lekkere en originele recepten zonder gluten te vinden. Dit boek wil daar verandering in brengen door je te laten zien hoe je zonder beperkingen de heerlijkste gerechten op tafel tovert. Een stevig ontbijt, een frisse salade, een feestelijk vlees- of visrecept of liever iets vegetarisch? In dit boek vind je recepten voor elk moment van de dag, waar je ook maar zin in hebt....