Nieuwe producten
Dr. Oetker
Siliconen Cakevorm 24 cm
Siliconen cakevorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Dr. Oetker
Siliconen Tulbandvorm 22 cm
Siliconen tulbandvorm. Geschikt om cake mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Dr. Oetker
Siliconen Mal 6 Mini Tulbandjes
Siliconen mal voor mini tulbanden. Geschikt om mee te bakken in de oven tot 230 graden. Antikleef eigenschappen en geschikt voor alle types deeg, ijs en desserts.
Dr. Oetker
Taartspatel
Taartspatel.
Dr. Oetker
Stolvorm
Bakvorm van 31 cm om feeststol mee te bakken.
Bauckhof
Wunder Broodmix Zonder Haver
Glutenvrij broodbakmix voor zadenbrood. Daarnaast vrij van haver en gist. Bereiding: 1. Doe de bakmix in een kom, meng met 500 ml koud water en laat het 15 minuten weken. 2. Vorm het deeg vervolgens met natte handen tot een ovaal brood en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. 3. Zet de bakplaat op middelhoog vuur in de koude oven en bak op 200 graden boven-/onderwarmte gedurende 80...
Bauckhof
Wunder Broodmix Proteïne
Glutenvrij broodbakmix voor zadenbrood. Rijk aan proteïne en vrij van haver en gist. Bereiding: 1. Doe de broodmix in een kom, meng met 550 ml koud water en laat het 15 minuten weken. 2. Vorm het deeg vervolgens met natte handen tot een ovaal brood en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. 3. Zet de bakplaat op middelhoog vuur in de koude oven en bak op 200 graden boven- en...
Dr. Oetker
Springvorm 24 cm
De ronde springvorm van Dr Oetker heeft een uitstekende thermische geleidbaarheid waardoor je bereidingen een prachtige gouden kleur krijgen. Tevens gemakkelijk te reinigen! Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je de taart uit de vorm haalt.
Dr. Oetker
Cakevorm 30 cm
Je glutenvrije cake, brioche of brood wordt tot in de perfectie bereid met dit blik van Dr. Oetker. Het blik is een goede warmtegeleider waardoor je baksel bruin kan worden terwijl hij van binnen zacht blijft. Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je het baksel uit de vorm haalt.
Dr. Oetker
Omgekeerde Taartvorm 28 cm
Deze Dr Oetker Taartvorm heeft een goede geleidbaarheid en zeer goede antiaanbaklaag. Zo wordt je taart gelijkmatig gaar en goudbruin. Het holle gedeelte is perfect voor het vullen van de taart met fruit, groenten of banketbakkersroom. Ook geschikt voor een cake, biscuitgebak of quiches. Een advies: beboter de vorm voordat je het beslag uitgiet en wacht 10 minuten voordat je het baksel uit de...