Nieuwe producten
Brouwerij Klein Duimpje
Diablo Fuego Imperial Stout
Dit bier is niet voor iedereen. Het is een variant op een Imperial Stout met een heet tintje. We hebben aan dit bier een extract toegevoegd van door ons zelf koud gerookte pepers (Chipotl en Habanero). In de geur toffee, zwart fruit, gebrande roast, pure chocolade, tinten van zoethout, natuurlijk pepers, en umami. Smaak: roast, umami, drop, pepers, met een lange nasmaak van die pepers Lekker...
Brouwerij Klein Duimpje
Aholi Zomer IPA
“AHOLI” god van de indiaanse Hopi’s in New England, symbool voor vruchtbaar sprankelend geluk van de lente. Dit bier is van het type New England IPA. Een fruitig bier van 7% door toevoeging van mango en passievrucht. Een heerlijk zomers biertje.
Bauckhof
Flatbread Bakmix
Glutenvrije bakmix voor flatbread. Wat zou de mediterraanse keuken zijn zonder heerlijk platbrood? Onze bakmix voor platbrood is even verfijnd als lekker en is zelfs glutenvrij. Als bijgerecht voor je picknick- en feestbuffet of als gevulde maaltijd met verse salade, knapperige falafelballetjes en verse groenten - ons luchtig, knapperig platbrood is de perfecte basis voor elke smaak. Tip: Onze...
Bauckhof
Pinsa Bakmix
Glutenvrije pinsa bakmix. Krokant aan de buitenkant, luchtig aan de binnenkant en gewoon heerlijk: dat is ons pinsadeeg, de specialiteit uit de Italiaanse keuken, opnieuw bedacht in de Bauck Mühle-stijl. Dolce Vita uit Noord-Duitsland! Pizza en pinsa hebben beide hun oorsprong in Italië, maar wat onderscheidt de twee eigenlijk? Aan de ene kant is er de vorm, soms rond, soms meer...
Bauckhof
Baguette Mix Haver
Glutenvrije broodbak mix voor haver stokbrood. Benodigdheden: - 1 zakje droge gist - 425 ml lauw water - 2 el neutrale olie - wat glutenvrij meel Bereiding: 1. Meng de inhoud van het pakje, gist, lauw water en olie kort met een deeghaak tot een soepel deeg. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen op een warme plek. 2 Bestuif het werkvlak met glutenvrij meel. Verdeel het deeg...
Bauckhof
Gierstvlokken Volkoren
Glutenvrije volkoren gierstvlokken. Onze biologische gierstvlokken bevatten alle ingrediënten van de hele gierstkorrel. Je kunt onze vlokken gebruiken voor zowel zoete als hartige gerechten. Als muesli-ingrediënt, als topping voor salades of voor hartige pasteitjes - gierstvlokken doen het altijd goed.
Bauckhof
Boekweitvlokken Volkoren
Glutenvrije volkoren boekweit vlokken. Onze boekweitvlokken worden geproduceerd volgens strenge biologische en Demeter-normen en kunnen op verschillende manieren in de keuken worden gebruikt. Ze smaken heerlijk in hartige ontbijtpap of als muesli-ingrediënt, maar zijn ook ideaal voor pasteitjes en hartige pannenkoeken. Tip: Onze boekweitvlokken kunnen goed gemengd worden met havervlokken om een...
Bauckhof
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Rijk aan vezels. Caribisch. Heerlijk. Ons biologische kokosmeel is een hemelse toevoeging aan ons assortiment - en nog glutenvrij ook. Het milde meel is geschikt voor zowel koken als bakken. Of het nu gaat om yoghurt of shakes, soepen of sauzen, brood of broodjes, cake of muffins, pannenkoeken of wafels, koekjes of gebak: het biologische kokosmeel voegt een subtiele zoete...
Bauckhof
Gierstmeel Volkoren
Glutenvrij volkoren gierstmeel. Bruine gierst is de wilde vorm van gierst en wordt in onze Bauck molen samen met de schil vermalen tot fijn volkorenmeel met een volle smaak. Je krijgt dus puur natuur op je bord. Daarom is de ingrediëntenlijst kort. We gebruiken alleen volkoren gierstmeel uit gecertificeerde biologische productie - en niets anders. Net als veel van onze andere meelsoorten is...
Bauckhof
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Bauck kikkererwtenmeel heeft een geweldige smaak. Het is rijk aan eiwitten en vezels, waardoor het een geweldige aanvulling is op de veganistische keuken. Dat ons kikkererwtenmeel biologisch is, is voor ons vanzelfsprekend. Wist je dat? Als je op zoek bent naar een glutenvrij meel met een optimale korrelgrootte en bakeigenschappen, moet je kikkererwtenmeel kopen. Het...