Nieuwe producten
Your Organic Nature
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Lekker om brood, pannenkoeken of ontbijtmuffins mee te maken.
Your Organic Nature
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel. Lekker voor in brood, gebak en koekjes.
Your Organic Nature
Kastanjemeel
Glutenvrij kastanjemeel. Your Organic Nature kastanjes worden eerst gedroogd en daarna gemalen. Dit product bevat van zichzelf geen gluten en is een goede bron van koolhydraten. Het geeft een heerlijke nootachtige smaak aan het gebakken product. Kastanjemeel kun je in baksels gebruiken als vervanging van tarwemeel, maar kastanjemeel dient niet meer dan de helft van het tarwemeel te vervangen.
Your Organic Nature
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Lekker voor in gebak, brood, koekjes maar ook door smoothies of desserts. Om kokosmeel in een gerecht te gebruiken kun je 1/3 van het tarwemeel vervangen door kokosmeel, en extra vloeistof en ei toevoegen.
Schar
Vanilla Creams
Glutenvrije koekjes met een vanille crème vulling.
Your Organic Nature
Bananenmeel
Glutenvrij bananenmeel. Ideaal voor het bakken van brood, pannenkoeken en muffins.
Schar
Muffin Choco Chips
Glutenvrije muffins met chocolade stukjes. In deze verpakking zitten 5 heerlijke muffins die ook nog eens vrij zijn van lactose. Deze muffins zijn gemaakt met lactosevrije yoghurt en bieden een lekkere twist door de toevoeging van chocoladestukjes. Ideaal als een gemakkelijke snack of om te geven als een traktatie.
Ecomil
Kokosdrink Keto
Glutenvrije kokosdrink. Deze low-carb kokosdrink kan bijdragen aan een keto dieet. Ook ideaal voor een veganistisch voedingspatroon.
Schar
Pure & Active Haverbrood
Glutenvrij haverbrood gebakken zonder meel. Bevat veel omega 3 en vezels en is daarnaast vrij van lactose. Ideaal om te combineren met je favoriete beleg.
Glutenvrije Webshop Basics
Pannenkoekenmix 5 kilo
Glutenvrije pannenkoekenmix. Meng in een beslagkom de pannenkoekenmix, 4 eieren en 525ml (plantaardige) melk tot een glad beslag. Verhit wat boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en giet wat beslag in de pan zodat de bodem bedekt is. Bak de pannenkoek op middelhoge temperatuur aan beide zijden goudgeel en gaar.