Bauckhof - Appel Kruimel Muffinmix Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Omschrijving
Mix voor glutenvrije appel kruimel muffins. Maak je eigen versgebakken appelkruimelmuffins! De muffins zijn niet alleen glutenvrij, maar ook vegan te maken (vervang dan de boter en ei door margarine en appelmoes). De minicakes zijn heerlijk voor een picknick, voor feesten op kantoor, voor kinderverjaardagsfeestjes en oma's 80ste verjaardag. Je kunt ook variëren met je favoriete fruitsoorten en bijvoorbeeld frambozen of andere soorten noten door het deeg kneden in plaats van stukjes amandel.
Benodigdheden:
- 175 g zachte boter
- 1 ei
- 200 g appelblokjes
optioneel: amandelschilfers voor de topping
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte)
- Zet de 12 vormpjes klaar in een muffinbakblik of op de ovenplaat
- Doe de bakmix in een kom en voeg de boter en ei toe. Kneed met de handen of een mixer met deeghaken tot er een kruimelig deeg ontstaat
- Zet 1/3 van het deeg apart om later voor de crumble topping te gebruiken
- Voeg de stukjes appel toe aan het overgebleven deeg en verdeel ze gelijkmatig door te kneden. Let op: het deeg blijft kruimelig, dit komt tijdens het bakken goed
- Verdeel het deeg gelijkmatig over de muffinvormpjes met een lepel
- Meng het deeg voor de crumble topping optioneel met kaneel en amandelschilfers en verdeel het over de cakejes
- Bak in het midden van de oven ongeveer 30 minuten
Benodigdheden:
- 175 g zachte boter
- 1 ei
- 200 g appelblokjes
optioneel: amandelschilfers voor de topping
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 graden (boven- en onderwarmte)
- Zet de 12 vormpjes klaar in een muffinbakblik of op de ovenplaat
- Doe de bakmix in een kom en voeg de boter en ei toe. Kneed met de handen of een mixer met deeghaken tot er een kruimelig deeg ontstaat
- Zet 1/3 van het deeg apart om later voor de crumble topping te gebruiken
- Voeg de stukjes appel toe aan het overgebleven deeg en verdeel ze gelijkmatig door te kneden. Let op: het deeg blijft kruimelig, dit komt tijdens het bakken goed
- Verdeel het deeg gelijkmatig over de muffinvormpjes met een lepel
- Meng het deeg voor de crumble topping optioneel met kaneel en amandelschilfers en verdeel het over de cakejes
- Bak in het midden van de oven ongeveer 30 minuten
Artikelnummer: | BAU040 |
Merk: | Bauckhof |
Inhoud: | 400 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Glutenvrije volkoren havervlokken (39%), ruwe rietsuiker, glutenvrij havermeel (25%), rijstzetmeel, bakpoeder, rijsmiddel (natriumbicarbonaat), zuurteregelaar (monokaliumtartraat, maïszetmeel), steenzout en vanille.
Kan sporen bevatten van schaalvruchten, noten, soja en sesam.
Kan sporen bevatten van schaalvruchten, noten, soja en sesam.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1575 kj (373 kcal) |
Eiwitten | 8.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 72 gr. 29 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 4.3 gr. 0.7 gr. |
Vezels | 6.2 gr. |
Zout | 0.75 gr. |