Nieuwe producten
Bauckhof
Sausbinder
Glutenvrije Sausbinder. Deze biologische sausverdikker is gebaseerd op fijngemalen volkoren rijstmeel, heeft een neutrale smaak en is even geschikt voor lichte als donkere sauzen. Het is zo simpel als wat: breng 250 ml vloeistof (water, bouillon, melk, jus of groentewater) aan de kook. Roer 1,5 afgestreken eetlepel biologische sausverdikker door 3 eetlepels koud water tot een gladde massa. Roer...
Bauckhof
Bircher Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Mueslifans opgelet! Dit is een superlekkere, glutenvrije Bircher havermuesli. Met volkoren havervlokken, rozijnen, stukjes appel, hazelnoot en amandelschaafsel. Het bevat alles wat we nodig hebben voor een goed begin van de ochtend. Want dat is het fijne aan Bircher havermuesli: het is een echte allround voeding voor het lichaam en smaakt natuurlijk erg lekker. In...
Bauckhof
Vruchten Haver Muesli
Glutenvrije havermuesli. Deze havermuesli met fruit geeft je elke ochtend een goed begin van de dag. De havervlokken zijn gemengd met heerlijk gedroogd fruit zonder franje. Rozijnen, abrikozen, appels en kleine stukjes aardbei als extraatje geven de muesli een aangename, natuurlijke zoetheid. Deze fruit havermuesli is even veelzijdig als lekker. Hij smaakt niet alleen heerlijk met melk, maar ook...
Bio Vegan
Broodmix Haverbrood
De glutenvrije haverbrood bakmix is niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Benodigdheden: 500 ml water 2 eetlepels (20 ml) azijn (bijvoorbeeld appelciderazijn) Broodvorm (20 cm of 25 cm) Handmixer met deeghaak Optioneel: havermout om te bestrooien Let op: De toevoeging van azijn dient alleen om het...
Bio Vegan
Rijstmoment Appel Kaneel
Glutenvrije rijstpudding met appel kaneel smaak. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Chocolade
Glutenvrije rijstpudding met donkere chocolade. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens