Nieuwe producten
Zwergenwiese
Spread Pompoen Sinaasappel Klein
Glutenvrije spread op basis van zonnebloempitten met pompoen en sinaasappel. Je kunt deze spread op brood gebruiken of bijvoorbeeld in gerechten verwerken als dip/dressing.
Natural Temptation
Happy Easter Thee
Verfrissende glutenvrije en biologische kruidenthee met eucalyptus, limoen en een beetje gember. Een perfecte thee voor bij de paasbrunch. Vrolijk Pasen!
Zwergenwiese
Proteine Spread Ui & Knoflook
Glutenvrije spread op basis van lupine met ui en knoflook. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Thai
Glutenvrije spread op basis van lupine met Oosterse kruiden. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Tomaat
Glutenvrije spread op basis van lupine met tomaat. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Zwergenwiese
Proteine Spread Paprika & Peper
Glutenvrije spread op basis van lupine met paprika en peper. Heerlijk op brood, voor fantasierijke sandwichcreaties of voor het koken en verfijnen van gerechten.
Turtle
Oat Crunchy Dark Chocolate
Glutenvrije havermuesli met pure chocolade. Geniet 's ochtends van een kom van de onweerstaanbare Turtle Oat Crunchy Dark Chocolate - een heerlijke, glutenvrije gebakken muesli met lekkere pure chocolade. Gemaakt van volkoren haver en rijk aan vezels.
Zwergenwiese
Spread Rucola Mosterd
Glutenvrije spread op basis van zonnebloempitten met gele bieten, mosterd en rucola. Je kunt deze spread puur op brood gebruiken of bijvoorbeeld in gerechten verwerken als dip/dressing.
Zwergenwiese
Spread Mango Kerrie
Glutenvrije spread op basis van zonnebloempitten in de smaak mango kerrie. Je kunt deze spread puur op brood gebruiken of bijvoorbeeld in gerechten verwerken als dip/dressing.
Zwergenwiese
Spread Bieslook
Glutenvrije spread op basis van zonnebloempitten met bieslook. Je kunt deze spread op brood gebruiken of bijvoorbeeld in gerechten verwerken als dip/dressing.