Nieuwe producten
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Peak's
Fruit String Mango
Glutenvrije snoepsliert met mango gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit String Aardbei
Glutenvrije snoepsliert gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit String Bessen
Glutenvrije snoepsliert van gemengde bessen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit String Framboos
Glutenvrije snoepsliert met frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit Straw Framboos
Glutenvrije snoepmat met frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.
Peak's
Fruit Straw Bessen
Glutenvrije snoepmat met zwarte bessen, aardbeien en frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen.