Nieuwe producten
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Eat Real
Linzen Chips Chili & Lemon
Glutenvrije chips van linzen met chili en citroen.
Eat Real
Hummus Chips Tomaat & Basilicum
Glutenvrije chips van hummus met tomaat en basilicum.
Eat Real
Linzen Chips Zeezout
Glutenvrije linzenchips met zeezout.
Eat Real
Veggie Straws Zeezout
Glutenvrije snack op basis van groenten en rijst met zeezout.
Eat Real
Quinoa Chips Sour Cream & Chives
Glutenvrije chips van quinoa met sour cream en bieslook.
Eat Real
Veggie Straws Smoked Paprika & Chilli
Glutenvrije snack op basis van groenten en rijst met paprika- en chilipoeder.
Sam Mills
Fusilli Tricolore
Glutenvrije fusilli met tomaten en spinazie. Maak een feestje van je pasta met de driekleurige fusilli van Sam Mills op basis van maïsmeel.