Nieuwe producten
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
Lovechock
Chocoladereep Nutty Kiss
Glutenvrije chocoladereep. Niet zoals gewone melkchocolade: de unieke smaak van crunchy hazelnoten in deze romige chocolade met rijstdrink. Lovechock is 100% biologisch, vegan en wordt gemaakt met de beste cacao volgens het Direct Trade principe.
Lovechock
Chocoladereep Warm Hug
Glutenvrije chocoladereep. Deze chocoladereep is als een warme knuffel. Warm Hug is pikante, donkere chocolade met zoet fruit en een zachte textuur. Lovechock is 100% biologisch, vegan en wordt gemaakt met de beste cacao volgens het Direct Trade principe.