Nieuwe producten
Red Boat
Vissaus 100 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Red Boat
Vissaus 250 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Red Boat
Vissaus 500 ml
Red Boat fish sauce is een volledig natuurlijke Vietnamese vissaus van eerste persing en wordt gemaakt op het eiland Phu Quoc. Red Boat is duurzaam geproduceerd, met hoogwaardige ingrediënten volgens een 200 jaar oude fermentatietraditie. Dat betekent géén toevoegingen, géén conserveermiddelen en géén smaakversterkers: alleen in het wild gevangen zwarte ansjovis en zeezout, waardoor het de...
Clearspring
Brown Rice Crackers Black Sesame & Tamari
Glutenvrije lichte en knapperige Japanse crackers met de smaak zwarte sesam en tamari. Rijk aan vezels!
Clearspring
Brown Rice Crackers Whole Sesame & Tamari
Glutenvrije lichte en knapperige Japanse crackers met de smaak van sesamzaad en tamari.
Clearspring
Zeewier Snack Gember
Glutenvrije dunne en knapperige zeewier snack. Bevat natuurlijk zeezout en een gember smaak.
Clearspring
Zeewier Snack Original
Glutenvrije dunne en knapperige zeewier snack. Bevat natuurlijk zeezout.
Clearspring
Zeewier Snack Chili
Glutenvrije dunne en knapperige zeewier snack. Bevat natuurlijk zeezout en een chili smaak.
Clearspring
Zeewier Snack Kurkuma
Glutenvrije dunne en knapperige zeewier snack. Bevat natuurlijk zeezout en een kurkuma smaak.
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.