Nieuwe producten
Benlian
Rocky Rice Salted Caramel Bar (Doos - 20 stuks)
Rijstreep met chocolade en salted caramel smaak.
Benlian
Rocky Rice Choco 70% Bar
Rijstreep met chocolade coating.
Vego
Hazelnoot Chocolade Pralines
Glutenvrije zachte hazelnoot chocolade pralines. Deze zachte pralines zijn een heerlijke traktatie voor bij de koffie.
Benlian
Rocky Rice Choco 70% Bar (Doos - 20 stuks)
Rijstreep met chocolade coating.
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.
Benlian
Rocky Rice Choco Milk Bar (Doos - 20 stuks)
Rijstreep met melkchocolade coating.
Benlian
Rocky Rice Choco Orange Bar (Doos - 20 stuks)
Rijstreep met chocolade en sinaasappelsmaak.
Benlian
Rocky Rice Choco Strawberry Bar (Doos - 20 stuks)
Rijstreep met chocolade coating en aardbeiensmaak.
Benlian
Rocky Rice Raspberry Bar (Doos - 20 stuks)
Rijstreep met chocolade coating en frambozensmaak.
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Wit Met Quinoameel
Biologische glutenvrije witbroodmix met quinoameel. Bewaren: Droog en op kamertemperatuur bewaren. Bereiding: 1. Meng de inhoud van het zakje met het rijstmiddel en de olie in een grote kom. Voeg vervolgens de melk en het water toe en roer alles gedurende 1 minuut goed door met een houten lepel. Probeer het deeg luchtig te kloppen. (OPM.: het deeg moet de textuur hebben van een dik...