Italiaanse Keuken
Er gaat niets boven de Italiaanse keuken. Varieer met de vele soorten pasta’s of ga voor een heerlijke pizzabodem die je zelf kunt beleggen. Doe dit met een goed gevulde bolognese saus of een pikante variant. Je kunt elke dag weer een andere maaltijd op tafel zetten. Bon Appetit!
Wij hebben een selectie gemaakt om je een eindje op weg te helpen. Dit houdt in dat er nog veel meer producten in ons assortiment staan. Kijk in de categorieën om het complete assortiment te bekijken.
Your Organic Nature
Gele Linzen Lasagne
Glutenvrije lasgane op basis van gele linzen. Dit zijn hele bijzondere lasagnebladen. Namelijk voor 100% gemaakt van gele linzen. En dat maakt ze niet alleen bijzonder lekker, maar ook volledig glutenvrij! Een fijne basis voor een glutenvrije lasagne. Bereid een zeer vloeibare saus en bedek hiermee de bodem van een oven schotel. Leg de gedroogde lasagnebladen erop, dek ze af met voldoende saus....
Your Organic Nature
Boekweit Fusilli
Glutenvrije boekweit pasta.
Your Organic Nature
Bruine Rijst Fusilli
Glutenvrije bruine rijst pasta.
Terrasana
Tomatensaus Met Basilicum
Het recept van deze biologische en glutenvrije tomatensaus is eenvoudig, maar doeltreffend! Het wordt gemaakt van tomaten en basilicum. Verder niets. Een pure, Italiaanse tomatensaus die niet alleen lekker is door de pasta, maar het ook op een pizza erg goed doet. Probeer de smaken 'met groente', '100% tomaat' en 'pikant' ook eens!
Terrasana
Tomatensaus Met Groente
Met deze pure, biologische en glutenvrije tomatensaus geef je je gerecht direct een Italiaans tintje. De basis van tomaten is aangevuld met groenten, basilicum en zout. Heerlijk van smaak en op verschillende manieren te gebruiken: door de pasta, lasagne, stoofschotel of op een pizza. Probeer de smaken 'basilicum', '100% tomaat' en 'pikant' ook eens!
Terrasana
Tomatensaus 100% Tomaten
Glutenvrije tomatensaus. Dit is de puurste tomatensaus van allemaal. Gemaakt van 100% tomaten, verder niets. Een superlekkere saus zónder toegevoegd zout of suiker. Ideaal om altijd een paar van in je keukenkastje te hebben staan. Hier maak je de heerlijkste pasta, pizza, curry of groentewokschotel mee. Probeer de andere smaken ook eens!
Schnitzer
Pizzabodem
Glutenvrije pizzabodem van maïs.
Schar
Pasta Fusilli
Glutenvrije pasta.
Schar
Gnocchi
Glutenvrije pasta op basis van aardappelvlokken. De bereiding is net zo makkelijk als van andere pasta's: 2 minuten koken, afgieten en de pasta kan op tafel. Een zakje is genoeg voor 2 personen.
Schar
Capelli D'angelo
Glutenvrije vermicelli.
Schar
Pizzabodem
Twee glutenvrije pizzabodems van 150 gram, apart verpakt.
Peak's
Tagliatelle
Glutenvrije originele Italiaanse tagliatelle. Deze tagliatelle is gemaakt van maismeel en rijstmeel. Italianen zijn dol op de wat bredere tagliatelle, omdat hier de saus beter aan blijft ‘plakken’. Dat maakt een gerecht met spaghetti of tagliatelle heel verschillend.
Nutrifree
Instant Pasta Pesto
Glutenvrije pasta met pestosmaak. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft enkel heet water toe te voegen.
Nutrifree
Instant Pasta Tomaat Basilicum
Glutenvrije pasta met een smaak van tomaat en basilicum. Makkelijk en snel te bereiden binnen drie minuten, je hoeft enkel heet water toe te voegen!
Massimo Zero
Fusilli
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Spaghetti
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Tagliatelle
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Lasagne
Glutenvrije lasagne op basis van maismeel en rijstmeel.
Ma Vie Sans Gluten
Spaghetti Tricolore
Glutenvrije spaghetti uit de Andes. Laat ongeveer 14 minuten koken in een groot volume gezouten water (13 minuten voor een ''al dente'' bereiding). Vermijd omroeren voor een beter behoud.
Ma Vie Sans Gluten
Groene Erwten Fusilli
Glutenvrije fusilli van groene erwten. 100% Peulvruchtpasta op je bord! Dankzij een uniek fabricageproces blijft de originele kleur van de peulvrucht behouden. Deze fusilli zijn een bron van plantaardige eiwitten die snel in gebruik zijn. Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 6 minuten koken. Het is aangeraden om niet te roeren.
Le Veneziane
Tortellini Ham
Glutenvrije tortellini met rauwe ham. Supersnel klaar in slechts 1 à 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tortelloni Rundvlees
Glutenvrije tortelloni met vlees. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tortelloni Ricotta & Spinazie
Glutenvrije tortelloni met ricotta en spinazie. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tagliatelle (fettuce)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Fusilli (eliche)
Glutenvrije pasta.
La Bio Idea
Pastasaus Basilicum
Glutenvrije pastasaus met basilicum.
La Bio Idea
Pastasaus Olive
Glutenvrije pastasaus met olijven. Een heerlijke pastasaus met tomaten, olijven, kappertjes en kruiden. Smaakvolle pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten, gecombineerd met de hartige smaak van olijven. Dat levert een uitgebalanceerde saus op, rijk aan mediterrane smaken. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in een...
La Bio Idea
Pastasaus Napoli
Glutenvrije pastasaus met ui en knoflook. Een heerlijke pastasaus met tomaten en kruiden. Pastasaus van de beste zongerijpte Italiaanse tomaten,. Deze variant is geïnspireerd op de Zuid-Italiaanse plaats Napels. Hierin worden de tomaten gecombineerd met een mix van klassieke Italiaanse kruiden. Zonder onnodige toevoegingen, alleen de pure, authentieke smaak van Italië. Met deze saus zet je in...
La Bio Idea
Cannellini In Tomatensaus
Glutenvrije witte bonen in tomatensaus met kruiden. Deze biologische cannellinibonen (grote, smaakvolle bonen) zijn van hoge kwaliteit en klaar voor gebruik! De tomatensaus en verschillende kruiden geven de bonen een heerlijke smaak. Heerlijk in een echte Italiaanse saus. De producten van La Bio Idea zijn geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het...
Glutenvrije Webshop Basics
Pizzabodem XL
Glutenvrije pizzabodem XL, extra groot met een diameter van 30 cm. Bereidingswijze: verwijder plastic folie en beleg de pizzabodem met je favoriete ingrediënten. Bak in een voorverwarmde oven op 220 graden gedurende ongeveer 8-10 minuten. De bijgeleverde tray is ovenbestendig.
Doves Farm
Bruine Rijst Fusilli
Glutenvrije fusilli op basis van volkoren rijst.
Doves Farm
Bruine Rijst Tortiglioni
Glutenvrije tortiglioni op basis van volkoren rijst.
Beltane
Tagliatelle Roomsaus
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Beltane
Lasagne
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Beltane
Spaghetti Bolognese
Glutenvrije kruidenmix zonder toevoeging van kunstmatige geur, kleur of smaakstoffen. Kruiden in 2 stappen: tijdens het bakken komen de delicate smaken van de kruidenmix 1 vrij en geven het gerecht een authentieke smaak. Het gerecht wordt vervolgens verfijnd met aromatische kruidenmix 2 die door de saus worden geroerd. De smaak van de kruiden wordt hierbij optimaal met de verse ingrediënten...
Bauckhof
Pizzabodemmix
Glutenvrije mix voor een pizzabodem. Makkelijk te maken, hoeft niet te rijzen en lukt altijd. Alleen water en olie toevoegen en 20 minuten in de oven bakken.
Barilla
Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Barilla
Penne Rigate
Glutenvrije pasta penne rigate.
Amisa
Volkoren Rijst Fusilli
Glutenvrije volkoren rijst fusilli.






































