Bakken & Versieren
Hoe leuk is het om je eigen glutenvrije cake of taart te bakken? Maak in een handomdraai een heerlijke cake of decoreer je eigen chocolade muffins. En wanneer je de standaard recepten zat bent kan je eindeloos variëren. Wat dacht je van heerlijke stroopwafelstukjes door je cake of een snufje speculaaskruiden? Ook aan de mensen met een ei- of melkallergie wordt gedacht! Gebruik een ei-vervanger of bijvoorbeeld rijst- of sojamelk en ook jij kunt heerlijk bakken!
Wij hebben een selectie gemaakt om je een eindje op weg te helpen. Dit houdt in dat er nog veel meer producten in ons assortiment staan. Kijk in de categorieën om het complete assortiment te bekijken.
Bettr
Choco Spaceships
Glutenvrije gekleurde snoepjes met chocoladevulling.
Bio Vegan
Vanillesuiker
Glutenvrije vanillesuiker. Ideaal voor het zoeten van crèmes, drankjes, cake en koekjes. Verpakt in 5 kleine zakjes!
Bio Vegan
Bakpoeder
Glutenvrije bakpoeder. Geeft het deeg een luchtige structuur en is geschikt voor de vervaardiging van cake, zanddeeg, broodjes, koekjes en nog veel meer. Verdeeld in 4 apart verpakte zakjes,
Bio Vegan
Kleurenpret
Glutenvrij biologisch kleurmiddel. Voor vrolijke taartversieringen en voor het kleuren van glazuur, marsepein, desserts, ijsjes en nog veel meer. Vrij van extracten, aroma's of chemische kleurstoffen. 5 kleuren: rood, geel, oranje, roze, groen. Bereiding: 1. Roer de inhoud van een zakje met 1 eetlepel lauwwarm water tot een gladde massa. 2. Laat 5 minuten rusten, zodat het poeder zijn...
Bio Vegan
Vanille Bourbon
Glutenvrije gemalen bourbon-vanille. Dit wordt uit volledige, gemalen scheuten vervaardigd. In tegenstelling tot de kunstmatig gefabriceerde 'vanilline' bevat deze bourbon-vanille de natuurlijke aromatische volheid van de ware 'koningin der specerijen'. Een snufje volstaat om uw gebak, drankjes of desserts betoverend te maken.
Bio Vegan
Citroenschil
Glutenvrije geraspte citroenschil. Verfijnt met haar versheid en haar fijne zuur van zongerijpte biologische citroenen op natuurlijke en biologische wijze uw taarten, gebak, desserts, sauzen en dranken. Door het voorzichtige vriesdrogen en de verwerking van de schil, waarbij het natuurlijke aroma bewaard blijft, garandeert Biovegan een niet na te bootsen versheid en het aroma van natuurlijke...
Bio Vegan
Sinaasappelschil
Glutenvrije geraspte sinaasappelschillen. Deze voorzichtig verwerkte biologische sinaasappelen brengen een frisse fruitigheid in uw keuken. Zonder kunstmatige aroma's zorgt Bio Vegan sinaasappelschil voor verfijning in uw taarten, gebak, desserts, sauzen en dranken, en wel op geheel natuurlijke wijze. Dankzij het voorzichtige vriesdrogen en de verwerking van de schil, waarbij het natuurlijke aroma...
Bio Vegan
Slagroomfix
Glutenvrij slagroomversteviger (3 zakjes van 6 gram). Klop 200-250 ml opklopbare plantaardige crème of slagroom even op. Strooi de inhoud van een zakje slagroomfix erin en klop verder tot de gewenste stijfheid is bereikt.
Bio Vegan
Vanille Pudding
Glutenvrije mix voor het maken van vanille pudding. Voeg 6 eetlepels melk of melkvervanger toe en voeg hier suikers of een zoetmiddel aan toe.
Bio Vegan
Chocolade Pudding
Glutenvrije mix voor het maken van chocolade pudding. Voeg 6 eetlepels melk of melkvervanger toe en voeg hier rietsuiker of een zoetmiddel aan toe. Bereiding: 1. Roer ca. 100 ml van de vloeistof met de inhoud van het zakje tot een gladde massa. 2. Kook de resterende vloeistof met de droge zoetstof. 3. Voeg de gladde massa toe. 4, Kook 2 minuten al roerend (laag vuur). 5. Giet de...
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.
Cook
Vanille Extract
Glutenvrije vanille extract. Lekker in gebak, ijs, yoghurt, desserts en drankjes.
Dragon Superfoods
Walnootmeel
Dragon Superfoods glutenvrij walnootmeel is gemaakt van biologische walnoot door middel van een zacht olie-extractieproces. Het is van nature glutenvrij en een rijke bron van plantaardige eiwitten (51% proteine), vezels en mineralen (magnesium, calcium en zink). Het kenmerkende nootachtige aroma maakt het een ideale toevoeging aan desserts, snacks of smoothies.
Food2Smile
Chocosmiles
Glutenvrije chocoladesnoepjes. De bekende vrolijk gekleurde melkchocolade snoepjes omhuld in een krokant jasje, maar dan zónder toegevoegde suikers! Een heerlijk verantwoord alternatief voor de bekende Smarties. Lekker om zo los te eten, om mee te trakteren als verantwoorde traktatie of om de lekkerste creaties mee te versieren. Van taartversiering tot vulling in een rocky road. Met deze...
Fria
Zweedse Chocoladecake
Glutenvrije zweedse chocoladecake. Glutenvrije cake die vanuit de diepvries wordt verzonden en ontdooit tijdens vervoer. Bij aankomst direct opnieuw invriezen of binnen 3 dagen consumeren.
Green Age
Kokosvlokken
Glutenvrije kokosstukjes. GreenAge haalt haar kokos van Sri Lanka, waar lange rijen kokospalmen langs het strand hun kokosnoten tot perfecte rijpheid dragen. In de zon drogen de kokosplakjes, gesneden uit het volle vruchtvlees tot knapperige, lichtzoete crunchy flakes. En die eet je zo uit het vuistje of over je muesli, toetje of taart. Verrassende tip: strooi wat kokos over een frisse groene...
Les Recettes de Céliane
Frambozentaartjes
Glutenvrije frambozentaartjes. Deze taartjes zijn handig om mee te nemen, omdat ze per stuk verpakt zijn.
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 400 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Peak's
Cakemix Vanille
Glutenvrije cakemix met vanille. Deze heerlijke cakemix bestaat uit onder andere rijstmeel, maismeel en aardappelzetmeel. Een beetje vanille en karamel erbij, voor de lekkere smaak. Leuk om met de kinderen samen een cake te bakken! Bereiding: Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en klop dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren en 450g cakemix....
Peak's
Cakemix Citroen
Glutenvrije cakemix met citroen. Bereiding: Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en meng dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren en 450g cakemix. Klop dit enkele minuten tot een luchtige massa. Giet het beslag in een groot cakeblik of twee kleinere cakeblikken. Bak de cake gaar bij 180°C in 50 - 60 minuten.
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Schlagfix
Slagroom In Spuitbus
Glutenvrije slagroom in spuitbus zonder lactose. Spuitbus op de kop houden en schudden voor gebruik.
Schlagfix
Slagroom Gezoet
Glutenvrije slagroom zonder lactose.
Schlagfix
Slagroom Ongezoet
Glutenvrije slagroom zonder lactose.
Terrasana
Walnoten 150 gram
Biologische en glutenvrije walnoten hebben een verfijnde smaak en een zachte crunch. Ze worden ook wel onder de superfoods geschaard en zijn naast een bron van eiwit ook nog eens vezelrijk. Eet iedere dag een handje walnoten om de voordelen van deze noten optimaal te benutten. Walnoten zijn lekker door een pasta of salade, door cake of bananenbrood en door het ontbijt. Maak ook eens je eigen...
Terrasana
Kokosrasp
Kokosrasp is het gedroogde, geraspte vruchtvlees van kokosnoten. Het bestaat voor 100% uit biologische kokos. Toevoegingen zijn niet nodig, puur is kokos immers het allerlekkerst. Je kunt kokosrasp gebruiken als topping, maar ook goed verwerken in glutenvrije desserts, gebak en smoothies. Ook een prima basis voor kokosmakronen of kokosijs. Met deze grote voordeelzak kokosrasp kun je extra lang...
Terrasana
Pecan Noten
Deze biologische en glutenvrije pecannoten hebben een lichtzoete smaak en een bijna boterachtige structuur, mede door het vetgehalte van meer dan 70%. Toch zijn pecannoten ook licht knapperig. Een interessante combinatie van smaken en structuren die bij veel mensen erg geliefd is. Pecannoten worden vooral veel gebruikt voor (de decoratie van) taarten en cakes, maar zijn ook lekker als snack,...
Terrasana
Pistachenoten
Biologische en glutenvrije pistachenoten zijn vezelrijke, groene noten met een relatief hoog eiwitgehalte. De smaak is er één uit duizenden. Wie houdt er niet van pistache? Deze pistachenoten groeien op een duurzame en biodynamische wijze in Spanje. Daarna worden ze zorgvuldig geroosterd in Nederland. Zo zijn we zeker van de beste kwaliteit en smaak. Van pistache heb je niet veel nodig om een...
Vego
Vegan Smeltchocolade
Glutenvrije smeltchocolade. Deze fijne hazelnoot chocolade smeltstukjes zijn ideaal om mee te bakken en om warme chocolade mee te maken.