Glutenvrije producten van Happy Bakers
Happy Bakers
Donker Meerzaden Brood
Glutenvrij donker meerzaden brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Croissants
Heerlijke Glutenvrije Croissants – Geniet van de perfecte combinatie van smaak en kwaliteit! Folie en bakje verwijderen. De oven voorverwarmen op 160°C. 8 minuten opwarmen in de oven. Elke oven is anders, debovengenoemde bereidingswijze is dan ook een indicatie. (Let op: NIET verwarmen in de magnetron)
Happy Bakers
Vegan Worstenbroodjes
Glutenvrije vegan worstenbroodjes. Even opwarmen in de oven of magnetron en je hebt een heerlijk gevuld worstenbroodje. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Witte Bollen
Glutenvrije witte bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Meerzaden Bollen Donker
Glutenvrije bronzen meerzaden bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, het zakje en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Rozijnenbollen
Glutenvrije rozijnen bollen. Voor het bakken van deze broodjes de folie, de zakjes en het bakje verwijderen. Bak de broodjes gedurende 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 210 graden. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Wit Brood
Glutenvrij wit brood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210°C. Laat het brood na het opwarmen even afkoelen, dat maakt het snijden een stuk makkelijker! Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-3 weken.
Happy Bakers
Appel Noten Pencee
Glutenvrije koek met appel en noten. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met zachte stukjes appel en knapperige noten! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Happy Bakers
Speculaas Pencee
Glutenvrije koek met speculaas gevuld met amandelspijs. Verwen jezelf met een heerlijke grote koek met amandelspijsvulling! Perfect als traktatie of bij de feestdagen.
Happy Bakers
Afbak Stokbrood Meerzaden
Glutenvrij meerzaden stokbrood. Voor afbakken folie en zakjes verwijderen. Gedurende 7-10 minuten afbakken in een voorverwarmde oven op 210 graden celcius. Omdat dit product afkomstig is uit een glutenvrije bakkerij en daarom lekker vers, is de houdbaarheid van dit product tussen de 1-2 weken.