Glutenvrije producten van Green Age
Green Age
Risotto & Porcini
Glutenvrije risottorijst met eekhoorntjesbrood, groenten en kruidenmix. Eekhoorntjesbrood is de paddenstoel, die gedroogd en gesneden in stukjes, de karakteristieke, aardse en volle smaak geeft aan deze risotto. Verrijkt met wat kruiden en specerijen. Want meer is niet nodig om in een handomdraai een verrukkelijke Piemontese risotto op tafel te zetten.
Green Age
Groene Linzen
Glutenvrije groene linzen. Groene linzen zijn misschien wel de meest bekende naast rode. Van oudsher favoriet door zowel de subtiele smaak als de veelzijdigheid. Ze blijven ietwat stevig na het koken en combineren prachtig met andere linzensoorten Heb je linzen, dan heb je een maaltijd. Linzen zijn rijk aan eiwitten en vezels en daarnaast een belangrijke een bron van (B)vitaminen en mineralen...
Green Age
Quinoa Gepoft
Glutenvrije gepofte quinoa. Gepofte quinoa is natuurlijk heerlijk door je yoghurt en als ingrediënt voor zelfgemaakte muesli en granola(bars). Maar je gebruikt het ook over salades en om over een toetje te strooien als crunchy en supermooie versiering. Die heel wat gezonder voor je is dan van die gesuikerde strooisels.
Green Age
Kokosvlokken
Glutenvrije kokosstukjes. GreenAge haalt haar kokos van Sri Lanka, waar lange rijen kokospalmen langs het strand hun kokosnoten tot perfecte rijpheid dragen. In de zon drogen de kokosplakjes, gesneden uit het volle vruchtvlees tot knapperige, lichtzoete crunchy flakes. En die eet je zo uit het vuistje of over je muesli, toetje of taart. Verrassende tip: strooi wat kokos over een frisse groene...
Green Age
Rode Rijst Volkoren
Glutenvrije rode volkoren rijst.
Green Age
Zwarte Rijst
Glutenvrije zwarte rijst.
Green Age
Belugalinzen
Glutenvrije belugalinzen. Belugalinzen zijn klein, maar bijzonder fijn. Wanneer ze gaar zijn, lijkt het wel of ze nog zwarter worden doordat ze glanzen. Een lepeltje gare Beluga linzen is letterlijk net kaviaar. En daar eindigt dan ook meteen de gelijkenis want Beluga linzen smaken naar…. linzen. Maar dan wel verfijnd, nootachtig, kruidig zelfs, en met een heerlijke “bite”! Heb je linzen,...
Green Age
Rode Linzen
Glutenvrije rode linzen. Rode linzen zijn zachte linzen: ze vallen uit elkaar wanneer ze gaar zijn, wat ze bijzonder geschikt maakt voor soepen en sauzen. Extra lekker is het om ze te combineren met een vastere linzensoort als Franse of berglinzen, waardoor je verschillende structuren krijgt in één en hetzelfde gerecht! Heb je linzen, dan heb je een maaltijd. Linzen zijn rijk aan eiwitten en...
Green Age
Zwarte Bonen
Glutenvrije zwarte bonen. Zwarte bonen vormen het hoofdbestanddeel van de maaltijd in vele Zuid-Amerikaanse landen. Denk bijvoorbeeld aan Braziliaanse Feijoda of Chileense Chili. Maar verleg de grenzen van de zwarte boon eens naar een verrassende houmous, salades (prachtig kleurcontrast met maïs en rode paprika!) of pasta (met verse basilicum, pittige Parmezaan en zongedroogde tomaatjes!)....
Green Age
Rode Quinoa
Glutenvrije rode quinoa. Meest bekend is witte quinoa. De rode variant is natuurlijk ontstaan uit de witte en heeft een duidelijkere, ietwat nootachtige smaak en een stevigere structuur dan witte quinoa. Rode quinoa is nog gezonder dan witte quinoa. Zo bevat het meer vezels en het rode vliesje bevat extra voedingsstoffen. En terwijl witte quinoa relatief zacht wordt en soms zelfs uit elkaar valt...