Glutenvrije producten van Green Age
Green Age
Appel
Glutenvrije gedroogde appelringen. Gedroogde appel, heerlijk krokant en van nature lekker zoet. Zo uit het vuistje als tussendoortje of in stukjes gebroken door de muesli of yoghurt.
Green Age
Sorghum
Glutenvrije sorghum. Spoel 50-75 gram sorghum per persoon af en week het ca. 2 uur in ruim water. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en kook de sorghum in 20-45 minuten beetgaar. Voeg een beetje olijfolie of boter, zout en specerijen of kruiden naar smaak toe. Gebruik net zoals bulgar, coucous en rijst. Serveer bij stoofgerechten of roer wat gare korrels door de soep. Afgekoelde...
Green Age
Groene Pesto
Glutenvrije pesto verde. Deze groene pesto is de basis voor een snel pastagerecht, voor op brood en toast en om vegetarische of vis- en vleesgerechten een hartige kick mee te geven
Green Age
Rode Pesto
Glutenvrije pesto rosso. Gemaakt van zontomaatjes, basilicum en een melange van zonnebloem- en extra vergine olijfolie. De basis voor een snel pastagerecht, voor op brood en toast en om vegetarische of vis- en vleesgerechten een hartige kick mee te geven
Green Age
Kikkererwten
Glutenvrije kikkererwten. Deze peulvrucht is het meest bekend als hoofdingrediënt voor houmous en falafel. Als basis voor tapenade met zongedroogde tomaatjes of geroosterd met olijfolie en veel verse groene kruiden en knoflook, zie je kikkererwt minder vaak. En dat is niet terecht, vinden wij bij GreenAge. Deze erwt is namelijk niet alleen enorm veelzijdig maar ook enorm lekker! De kikkererwt...
Green Age
Zwarte Rijst
Glutenvrije zwarte rijst.
Green Age
Gierst
Glutenvrije gierst.
Green Age
Artisjokken Tapenade
In november worden de vroege (of late, het is maar hoe je het bekijkt) artisjokvarianten geoogst. Deze artisjokken zijn relatief groot en smaken fruitig, wat ze tot de perfecte basis maakt voor deze glutenvrije tapenade.
Green Age
Amaranth
Glutenvrije amaranth is snel klaar en kun je op veel manieren bereiden: in soepen, sauzen, in warme ontbijtjes, om brood en mee te bakken en te poffen. De voedingswaarde van amaranth blijft tijdens de verschillende bereidingen behouden
Green Age
Knoflookteentjes In Olie & Kruiden
Grote bollen knoflook worden direct na de oogst gepeld en schoon gemaakt en met een melange van olie en kruiden in potjes bewaard en gerijpt. Gemarineerde glutenvrije knoflookteentjes zijn het dus eigenlijk en bedoeld om zo te eten.