Zoetmiddelen
Horizon
Ahornsiroop C-graad 500 ml
Glutenvrije ahornsiroop. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse C is donker van kleur. In de herfst hebben de bladeren van de esdoorn een herfstkleur van helder geel, via oranje naar oplichtend rood-oranje. Het blad van de suikeresdoorn staat centraal op de vlag van...
Horizon
Rijststroop
Glutenvrije rijststroop. Deze rijststroop is gemaakt van biologisch geteelde rijst. Te gebruiken als broodbeleg en als zoetmiddel in gebak, toetjes, pap en warme dranken.
Horizon
Ahornsiroop C-graad 950 ml (jug)
Glutenvrije ahornsiroop. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse C is donker van kleur. In de herfst hebben de bladeren van de esdoorn een herfstkleur van helder geel, via oranje naar oplichtend rood-oranje. Het blad van de suikeresdoorn staat centraal op de vlag van...
Horizon
Ahornsiroop A-graad 250 ml
Glutenvrije ahornsiroop. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse A is licht van kleur en van de beste kwaliteit. In de herfst hebben de bladeren van de esdoorn een herfstkleur van helder geel, via oranje naar oplichtend rood-oranje. Het blad van de suikeresdoorn staat...
Horizon
Dadelstroop
Glutenvrije dadelstroop. Geconcentreerd sap van gekookte dadels. Zonder enige toevoeging. Lekker op brood en zeer geschikt voor het zoeten van toetjes, gebak, pap en pannekoeken. Bereid met 100% vruchten.
Lima
Rijststroop
Een rijststroop met een zeer fijne, zoete, maar toch neutrale smaak, die u gemakkelijk voor alle mogelijke gerechten kunt gebruiken. Ze past perfect bij gebak, maar ook om bij het vieruurtje of een andere gelegenheid (plantaardige yoghurt, warme dranken, boterhammen of pannenkoeken) te zoeten. Deze stroop is eveneens ideaal voor het bereiden van zoetzure gerechten.