Zoetmiddelen
Bio Vegan
Vanillesuiker
Glutenvrije vanillesuiker. Ideaal voor het zoeten van crèmes, drankjes, cake en koekjes. Verpakt in 5 kleine zakjes!
Aman Prana
Gula Java Kokosbloesemsuiker Sticks
Glutenvrije kokosbloesemsuikersticks. Verpakt in 50 sticks van 4 gram. Ideaal om mee te nemen en perfect geschikt voor horeca. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je bloedsuikerspiegel beter met rust gelaten wordt. De koolhydraten in de...
Aman Prana
Gula Java Fin Kokosbloesem Poedersuiker
Glutenvrije kokosbloesem poedersuiker. Ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je...
De Traay
Acacia Honing Biologisch (knijpfles)
Glutenvrije honing. In het voorjaar bloeien de zoetgeurende witte bloemen van de acaciaboom in Europa volop. Acaciahoning heeft een milde en zoete smaak. Lekker door je thee/koffie, yoghurt of in een smoothie!
Horizon
Ahornsiroop C-graad 500 ml
Glutenvrije ahornsiroop. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse C is donker van kleur. In de herfst hebben de bladeren van de esdoorn een herfstkleur van helder geel, via oranje naar oplichtend rood-oranje. Het blad van de suikeresdoorn staat centraal op de vlag van...
Your Organic Nature
Dadelstroop
Glutenvrije dadelstroop is een goed en smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker. Fruitig en zoet van smaak. Erg lekker in mediterrane gerechten, maar ook door de yoghurt, bij fruit en ijs, over je pannenkoeken of als zoetmiddel bij het bakken van koekjes!
Your Organic Nature
Rijststroop
Deze glutenvrije rijststroop is een goed alternatief voor geraffineerde suiker. Mild en zoet van smaak. Ongeraffineerd en van nature glutenvrij. De stroop is een goed zoetmiddel bijvoorbeeld bij het bakken van taarten, gebak en desserts of in warme dranken. Bij de productie blijven de natuurlijke eigenschappen van rijst zoveel mogelijk bewaard en de originaliteit van het product gegarandeerd....
Aman Prana
Gula Java Brut Kokosbloesemsuiker
Glutenvrije kokosbloesemsuiker. Gula Java kokosbloesemsuiker kan je gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. Je gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje. De Gula Java Brut is grof gemalen biologische kokosbloesemsuiker. Uitgeroepen tot meest...
Terrasana
Ahornsiroop C 250 ml
Wil je écht goede glutenvrije ahornsiroop in je keukenkastje? Dan is dit biologische én macrobiotische zoetmiddel een must-have. De smaak van ahorn is licht karamelachtig. Ahornsiroop komt van de esdoornboom (maple tree). Deze produceert jaarlijks een suikerachtig sap. Dit tappen ze in Canada ieder voorjaar af en koken ze langzaam in tot siroop. Zo eindig jij met een heerlijk, plantaardig...
Terrasana
Ahornsiroop A 250 ml
Ahornsiroop is een plantaardig en glutenvrij alternatief voor honing. Het is bekend van de citroensapkuur of het master cleanse dieet, en natuurlijk als pannenkoekensiroop. Toch is dit zoetmiddel zóveel meer dan dat. Je kunt er (macrobiotisch) mee koken, bakken en het als basis voor dressing, saus en ijs gebruiken. Ahorn komt van de esdoornboom (maple tree). Die produceert ieder jaar een...