Mediterraans
Schnitzer
Grissini Sesam
Glutenvrije mini soepstengels met sesamzaad. Met deze knapperige snack met geroosterd sesamzaad is het lekker glutenvrij genieten bij de borrel of als snack tussendoor.
Schnitzer
Grissini Tomaat
Glutenvrije mini soepstengels met tomaten en kaas. Lekker voor bij de borrel en als tussendoortje.
Schnitzer
Pizzabodem
Glutenvrije pizzabodem van maïs.
Schnitzer
Grissini Kaas
Glutenvrije mini soepstengels met kaas.
Le Veneziane
Tortellini Ham
Glutenvrije tortellini met rauwe ham. Supersnel klaar in slechts 1 à 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tortelloni Rundvlees
Glutenvrije tortelloni met vlees. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tortelloni Ricotta & Spinazie
Glutenvrije tortelloni met ricotta en spinazie. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tockèt Olijf
Glutenvrije mini-snacks met olijven. Heerlijke kleine mais snacks met de smaak van olijven. Lekker als voorafje of als snack tussendoor.
Le Veneziane
Tockèt Pizza
Glutenvrije mini-pizza snacks. Heerlijke kleine mais snacks met de smaak van tomaat en oregano. Lekker als voorafje of als snack tussendoor.
Alnavit
Volkoren Penne Pasta
Glutenvrije penne op basis van rijst. De glutenvrije Alnavit Volkoren Penne is gemaakt van 100% natuurlijke rijst. De pasta smaakt vooral lekker met een pittige tomatensaus of pesto en is ook een geweldige basis voor creatieve pastasalades. Bereiding: - Breng 100 gram pasta aan de kook in een liter water. - Kook voor 8-10 minuten.
Alnavit
Boekweit Spaghetti
Glutenvrije boekweit pasta. Pasta is altijd een goed idee - maar wat afwisseling is natuurlijk nooit verkeerd! De Alnavit boekweit spaghetti met zijn bijzonder donkere kleur is gemaakt van 100% biologische boekweit, wat hem niet alleen zijn speciale smaak geeft, maar ook een goede portie magnesium. Gewoon koken zoals normale pasta en genieten met je favoriete saus! Bereiding: - Breng 100 gram...
Le Veneziane
Gnocchi Potato
Glutenvrije vegan aardappel gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts 2 minuten. Handig verpakt in twee porties. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Le Veneziane
Gnocchi Potato & Spinach
Glutenvrije vegan aardappel & spinazie gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts een paar minuten. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Alnavit
Volkoren Farfalle Pasta
Glutenvrije pasta op basis van rijst. Geniet van pasta net als in Italië! Onze glutenvrije volkoren farfalle smaakt net zo goed als de originele tarwe farfalle. Deze pasta van 100% volkoren rijst is perfect met een klassieke tomatensaus of als basis voor een pastasalade. Deze biologische pasta, ook wel vlinderpasta genoemd, ziet er geweldig uit op het bord en is daarom vooral populair bij...
Alnavit
Haver Fusilli Pasta
Glutenvrije haver fusilli. Deze pasta wordt geproduceerd in "Bella Italia" en de smaak doet denken aan een klassieke tarwepasta - een geweldig glutenvrij alternatief voor iedereen die de traditionele smaak niet wil opgeven. De Haver Fusilli smaken niet alleen klassiek met tomatensaus, maar ook gebakken met kaas als gratin of om mee te nemen in een pastasalade. Bereiding: - Breng 100 gram pasta...
Le Veneziane
Steckèt Potato Rosemary
Glutenvrije mini-soepstengels. Heerlijke kleine soepstengels met de smaak van aardappel en rozemarijn . Lekker als voorafje, als snack tussendoor of met de soep!
Le Veneziane
Fusilli (eliche)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Penne Rigate
Glutenvrije penne rigate.
Le Veneziane
Tagliatelle (fettuce)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Le Veneziane
Mini Grissini (soepstengels)
Glutenvrije mini soepstengels gebakken met maïsmeel en extra vierge olijfolie.
Le Veneziane
Pipe Rigate
Glutenvrije pipe rigate schelpjes.
Le Veneziane
Lasagne
Glutenvrije lasagnebladen.






















