Mediterraans
Glutenvrije Webshop Basics
Macaroni Vezelrijk
Vezelrijke macaroni. Breng in een ruime pan per 100 gram macaroni 1 liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. Voor steverige (al dente) pasta, laat 7 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de macaroni 3 minuten langer koken. Giet de macaroni af en serveer.
Le Veneziane
Lasagne
Glutenvrije lasagnebladen.
Le Veneziane
Fusilli (eliche)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Penne Rigate
Glutenvrije penne rigate.
Le Veneziane
Tagliatelle (fettuce)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Le Veneziane
Mini Grissini (soepstengels)
Glutenvrije mini soepstengels gebakken met maïsmeel en extra vierge olijfolie.
Le Veneziane
Pipe Rigate
Glutenvrije pipe rigate schelpjes.
Le Veneziane
Steckèt Potato Rosemary
Glutenvrije mini-soepstengels. Heerlijke kleine soepstengels met de smaak van aardappel en rozemarijn . Lekker als voorafje, als snack tussendoor of met de soep!
Alnavit
Haver Fusilli Pasta
Glutenvrije haver fusilli. Deze pasta wordt geproduceerd in "Bella Italia" en de smaak doet denken aan een klassieke tarwepasta - een geweldig glutenvrij alternatief voor iedereen die de traditionele smaak niet wil opgeven. De Haver Fusilli smaken niet alleen klassiek met tomatensaus, maar ook gebakken met kaas als gratin of om mee te nemen in een pastasalade. Bereiding: - Breng 100 gram pasta...
Alnavit
Volkoren Farfalle Pasta
Glutenvrije pasta op basis van rijst. Geniet van pasta net als in Italië! Onze glutenvrije volkoren farfalle smaakt net zo goed als de originele tarwe farfalle. Deze pasta van 100% volkoren rijst is perfect met een klassieke tomatensaus of als basis voor een pastasalade. Deze biologische pasta, ook wel vlinderpasta genoemd, ziet er geweldig uit op het bord en is daarom vooral populair bij...
Le Veneziane
Gnocchi Potato
Glutenvrije vegan aardappel gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts 2 minuten. Handig verpakt in twee porties. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Le Veneziane
Gnocchi Potato & Spinach
Glutenvrije vegan aardappel & spinazie gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts een paar minuten. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Le Veneziane
Tortellini Ham
Glutenvrije tortellini met rauwe ham. Supersnel klaar in slechts 1 à 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tortelloni Rundvlees
Glutenvrije tortelloni met vlees. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tortelloni Ricotta & Spinazie
Glutenvrije tortelloni met ricotta en spinazie. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tockèt Olijf
Glutenvrije mini-snacks met olijven. Heerlijke kleine mais snacks met de smaak van olijven. Lekker als voorafje of als snack tussendoor.
Le Veneziane
Tockèt Pizza
Glutenvrije mini-pizza snacks. Heerlijke kleine mais snacks met de smaak van tomaat en oregano. Lekker als voorafje of als snack tussendoor.
Alnavit
Volkoren Penne Pasta
Glutenvrije penne op basis van rijst. De glutenvrije Alnavit Volkoren Penne is gemaakt van 100% natuurlijke rijst. De pasta smaakt vooral lekker met een pittige tomatensaus of pesto en is ook een geweldige basis voor creatieve pastasalades. Bereiding: - Breng 100 gram pasta aan de kook in een liter water. - Kook voor 8-10 minuten.
Alnavit
Boekweit Spaghetti
Glutenvrije boekweit pasta. Pasta is altijd een goed idee - maar wat afwisseling is natuurlijk nooit verkeerd! De Alnavit boekweit spaghetti met zijn bijzonder donkere kleur is gemaakt van 100% biologische boekweit, wat hem niet alleen zijn speciale smaak geeft, maar ook een goede portie magnesium. Gewoon koken zoals normale pasta en genieten met je favoriete saus! Bereiding: - Breng 100 gram...
Ma Vie Sans Gluten
Groene Erwten Fusilli
Glutenvrije fusilli van groene erwten. 100% Peulvruchtpasta op je bord! Dankzij een uniek fabricageproces blijft de originele kleur van de peulvrucht behouden. Deze fusilli zijn een bron van plantaardige eiwitten die snel in gebruik zijn. Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 6 minuten koken. Het is aangeraden om niet te roeren.
Ma Vie Sans Gluten
Gnocchi Napolitana
Glutenvrije rode linzen gnocchi met Napolitaanse saus. Deze heerlijke gnocchi, gemaakt van aardappelen en rode linzen, gekookt in een saus die rijk is aan tomaten en groenten, zijn snel te bereiden en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen! Gebruikstips: Meng het zakje goed voordat u het opent. Warm het op in de pan of dompel het gesloten zakje onder in kokend water.
Ma Vie Sans Gluten
Elleboogjes Rijst & Maïs
Glutenvrije elleboogjes van rijst en mais.
Schnitzer
Grissini Sesam
Glutenvrije mini soepstengels met sesamzaad. Met deze knapperige snack met geroosterd sesamzaad is het lekker glutenvrij genieten bij de borrel of als snack tussendoor.
Schnitzer
Grissini Tomaat
Glutenvrije mini soepstengels met tomaten en kaas. Lekker voor bij de borrel en als tussendoortje.
Ma Vie Sans Gluten
Mix Voor Pizzabodems
Glutenvrije mix voor pizzabodems. Mengsel van bloem en zetmeel zonder maïs. Bereiding voor 1 dunne pizza van 25 cm: Zelf toevoegen: 115 g mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap. De ingrediënten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. Leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt...
Ma Vie Sans Gluten
Penne Quinoa
Glutenvrije penne pasta met de heerlijke smaak van quinoa in slechts 8 minuten!
Ma Vie Sans Gluten
Penne Tricolore Mini
Glutenvrije penne tricolore mini. Een subtiele mix van Andesgranen en groenten voor een smakelijk en kleurrijk resultaat op je bord. Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 12 minuten koken. Om warm te consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze. Ons advies: glutenvrije pasta koken is delicaat, roer je pasta een beetje.
Schnitzer
Pizzabodem
Glutenvrije pizzabodem van maïs.
Schnitzer
Grissini Kaas
Glutenvrije mini soepstengels met kaas.
Ma Vie Sans Gluten
Rode Linzen Fusilli
Glutenvrije fusilli van roze linzen. 100% Peulvruchtpasta op je bord! Dankzij een uniek fabricageproces blijft de originele kleur van de peulvrucht behouden. Deze fusilli zijn een bron van plantaardige eiwitten die snel in gebruik zijn. Gebruikstips: Kook in een grote hoeveelheid kokend gezouten water ongeveer 7 minuten. Het is aangeraden om niet te roeren.
Ma Vie Sans Gluten
Spaghetti Tricolore
Glutenvrije spaghetti uit de Andes. Laat ongeveer 14 minuten koken in een groot volume gezouten water (13 minuten voor een ''al dente'' bereiding). Vermijd omroeren voor een beter behoud.
Ma Vie Sans Gluten
Tagliatelle Volle Rijst
Glutenvrije tagliatelle op basis van volle rijst.
Ma Vie Sans Gluten
Rigatoni Meerganen
Glutenvrije meergranen rigatoni.
Ma Vie Sans Gluten
Penne Mini
Glutenvrije mini penne. Andes-mini-penne koken op de Noord-Italiaanse stijl: Kook ongeveer 9 minuten in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Warm consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze. Het is aangeraden om niet te roeren.
Ma Vie Sans Gluten
Boekweit Penne
Glutenvrije boekweit pasta. Glutenvrije tortiglioni pasta met de heerlijke smaak van boekweit in minder dan 10 minuten! Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 9 minuten koken. Warm consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze.
Ma Vie Sans Gluten
Lasagne Met Gele Linzen
Glutenvrije lasagne met gele linzen. Breng de lagen van de lasagne een voor een in de ovenschaal en begin en eindig met de vulling of een vloeibare saus. Bak de lasagne gedurende 35 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
Ma Vie Sans Gluten
Macaroni Volkoren Rijst
Glutenvrije macaroni van volkoren rijst.





































