Mediterraans
Green Age
Groene Pesto
Glutenvrije pesto verde. Deze groene pesto is de basis voor een snel pastagerecht, voor op brood en toast en om vegetarische of vis- en vleesgerechten een hartige kick mee te geven
Massimo Zero
Tagliatelle Eierpasta
Glutenvrije pasta op basis van maismeel, rijstmeel en ei. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Green Age
Rode Pesto
Glutenvrije pesto rosso. Gemaakt van zontomaatjes, basilicum en een melange van zonnebloem- en extra vergine olijfolie. De basis voor een snel pastagerecht, voor op brood en toast en om vegetarische of vis- en vleesgerechten een hartige kick mee te geven
Massimo Zero
Pappardelle Eierpasta
Glutenvrije pasta op basis van maismeel, rijstmeel en ei. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Tagliolini Eierpasta
Glutenvrije pasta op basis van maismeel, rijstmeel en ei. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Spaghetti
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Pipe Rigate
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Fusilli
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Penne Rigate
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Lasagne
Glutenvrije lasagne op basis van maismeel en rijstmeel.
Massimo Zero
Risoni
Glutenvrije risoni op basis van mais- en rijstmeel.
Massimo Zero
Tagliatelle
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.











