Dressings en toppings
Bio Vegan
Dressing Caesar
Deze glutenvrije caesar dressing is bij uitstek de vervanger voor de salade klassieker en zorgt voor afwisseling in je dagelijkse leven. Dankzij cashewmeel, gistvlokken en knoflook is de dressing niet alleen bijzonder romig, maar heeft hij ook de typische "cheesy" smaak. Voeg gewoon een beetje water en veganistische mayonaise toe en de dressing is klaar. Maak in een handomdraai een heerlijke...
Bio Vegan
Dressing French
Deze glutenvrije dressing is een fruitig en romig alternatief voor de populaire klassieke dressing en een echte topper op je bord. Dankzij tomaten, basilicum en dille smaakt de dressing alsof hij vers bereid is en krijgt hij zijn typische fruitige noot. Voeg gewoon een beetje water en vegan mayonaise toe en de dressing is klaar. Of het nu bij je favoriete salade is of als saus voor heerlijke...
Tons
Mosterd Dille Dressing
Glutenvrije mosterd dille dressing. Voor op een sandwich of door de salade. Al sinds 1978 maakt Ton diverse heerlijke producten voor elke levensgenieter. Lekker en puur natuur, want in Tons producten vind u geen toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen. Ton houdt van échte smaakmakers en gebruikt geen verdikkingsmiddel of bindingsmiddelen. E-nummers en andere toevoegingen zijn eveneens niet...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Kaneel & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Lima
Aceto Balsamico (5 jaar)
De biologische balsamico-azijn van Lima, die vijf jaar lang (drie jaar voor de meeste andere azijnen) in eikenhouten vaten gerijpt is, is zo lekker zuurzoet dat je hem helemaal leeg zou kunnen lepelen. Het geheim? Hij is afkomstig uit de wijngaarden van Modena in Italië, de bakermat van de enige echte balsamico-azijn, en krijgt door een langdurige rijping de kleur van ebbenhout en een zeer rijke...
Terrasana
Yuzu Juice
Glutenvrij biologisch yuzu sap. Gebruik als dressing over je salade of poké bowl, in thee of cocktails en als vervanger voor citroensap. Schudden voor gebruik. Na openen 3 maanden houdbaar in de koelkast.
Terrasana
Pijnboompitten 150 gram
Biologische en glutenvrije pijnboompitten zijn eiwitrijk en superlekker in Mediterrane gerechten. Je gebruikt ze meestal als garnering, bijvoorbeeld over salades, of in een gevulde pita of wrap. Pijnboompitten hebben een bijna romige structuur. Wil je zelf pesto maken? Dan zijn pijnboompitten onmisbaar.
Terrasana
Genmai Su Sushi Azijn (ongezoet)
Ongezoete sushi-azijn wordt ook wel 'genmai su' genoemd, oftewel rijstazijn. Je kunt er niet alleen sushirijst mee op smaak brengen, maar ook heerlijke dressings maken, glutenvrije wokgerechten afblussen of een teveel aan zout iets verbergen. Ook lekker in combinatie met andere Japanse smaakmakers, zoals shoyu, tamari en sesamolie, of met de zoete tegenhangers gembersiroop en mirin. Sushi-azijn...
Terrasana
Crema Aceto Balsamico di Modena Balsamicocreme
De smaak van balsamicocrème lijkt op balsamicoazijn, maar is een stuk zoeter en stroperiger van structuur. We maken het van druivenmost en 20% balsamicoazijn. Om het iets te verdikken gebruiken we maïszetmeel. Een superlekkere smaakmaker in een handig knijpflesje. Waar je het voor gebruikt? Je kunt er van alles mee. Vervang de granaatappelsap in muhammara (Syrische spread) door deze crema,...
Sanchon
Worcestershire Saus
Glutenvrije Worcestershiresaus. Worcestershire saus is een donkere, vloeibare smaakmaker die oorspronkelijk uit Engeland komt. Het heeft een unieke, complexe smaak die zoet, zuur, zout en hartig combineert. De saus wordt vaak gebruikt om gerechten op smaak te brengen, zoals soepen, stoofschotels, marinades en sauzen.
Terrasana
Pijnboompitten 450 gram
Biologische en glutenvrije pijnboompitten zijn eiwitrijk en superlekker in Mediterrane gerechten. Je gebruikt ze meestal als garnering, bijvoorbeeld over salades, of in een gevulde pita of piadina. Pijnboompitten hebben een bijna romige structuur. Wil je zelf pesto maken? Dan zijn pijnboompitten onmisbaar.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...
Callowfit
Caesar Style Dressing
Glutenvrije dressing met een smaak van Parmezaanse kaas met een vleugje peterselie. De sauzen en dressings van Callowfit hebben een dikke en romige consistentie en zijn geschikt voor salades, vlees, vis of gewoon om te dippen. Met 1-5 calorieën per portie maak je van iedere maaltijd een gezond feestje. In tegenstelling tot de traditionele sauzen en dressings zit er in deze saus geen suiker,...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Terrasana
Tamari Mild 25% Minder Zout
Glutenvrije sojasaus met 25% minder zout. Deze biologische tamari (sojasaus) maken we met 25% minder zout. Een glutenvrij alternatief dat 9 maanden lang fermenteert in Japan. Ideaal als je zoutarm eet of wilt genieten van die authentieke sojasaussmaak, maar minder zout wil gebruiken in marinade, soep en saus.
Yakso
Hoisin Saus
Glutenvrije hoisin saus. Deze zoete, Aziatische saus wordt veel gebruikt als marinade of glazuur voor vlees. Kan ook als toevoeging bij roerbakgerechten. Ook lekker als dipsaus bij loempia's.