Pasta
Le Veneziane
Lasagne
Glutenvrije lasagnebladen.
Le Veneziane
Fusilli (eliche)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Penne Rigate
Glutenvrije penne rigate.
Le Veneziane
Tagliatelle (fettuce)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Le Veneziane
Capellini (vermicelli)
Glutenvrije vermicelli nestjes.
Le Veneziane
Pipe Rigate
Glutenvrije pipe rigate schelpjes.
Le Veneziane
Tortelloni Rundvlees
Glutenvrije tortelloni met vlees. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Tortelloni Ricotta & Spinazie
Glutenvrije tortelloni met ricotta en spinazie. Supersnel klaar in slechts 2 minuten. Voor twee personen.
Consenza
Volkoren Mais Macaroni
Glutenvrije macaroni van volkoren mais.
Your Organic Nature
Rode Linzen Spaghetti
Glutenvrije spaghetti op basis van rode linzen. Dit is een hele bijzondere spaghetti! Namelijk voor 100% gemaakt van rode linzen. En dat maakt hem niet alleen bijzonder lekker, maar ook volledig glutenvrij! Fijne basis voor een warm pasta gerecht, maar ook lekker om toe te voegen aan een maaltijdsalade. Dat brengt kleur op je bord. Breng een liter water aan de kook voor elke 80 g product. Voeg 7 g...
Primeal
Halfvolkoren Rijstnoedels
Glutenvrije halfvolkoren rijstnoedels. Bereiding: Kook de tagliatelle 4 minuten in voldoende water met zout. Vervolgens afgieten.
Peak's
Lasagne
Glutenvrije originele Italiaanse lasagne. Deze lasagnebladen zijn gemaakt van rijstmeel en maismeel. Ze zijn al voorgekookt, dus geen gedoe met kleverige plakken. Je kunt de bladen eenvoudig tussen je zelfgemaakte lasagnesaus leggen en dan afbakken in de oven. Buon appetito.
Your Organic Nature
Rode Linzen Fusilli
Glutenvrije rode linzen pasta. Deze peulvruchten pasta wordt gemaakt van enkel rode linzen. Verder niets! Het is dus glutenvrij, heeft een fijne romige smaak en is rijk aan vezels en eiwitten.
Your Organic Nature
Kikkererwten Fusilli
Glutenvrije kikkererwtenpasta.
Your Organic Nature
Spliterwten Fusilli
Glutenvrije pasta van spliterwten. De ideale basis voor een gezonde pasta.
Your Organic Nature
Linzenmix Fusilli
Glutenvrije linzen fusilli. Deze peulvruchten pasta is zeer eiwit- en vezelrijk en binnen 4 minuten koken klaar! Bereiding: Breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook. Voeg de pasta en eventueel wat zout toe en kook deze in 4 minuten beetgaar. Tussendoor af en toe roeren. Pasta afgieten en direct serveren.
Primeal
Witte Rijstnoedels
Glutenvrije rijstnoedels. Bereiding: kook de tagliatelle 4 minuten in voldoende water met zout. Vervolgens afgieten.
Your Organic Nature
Boekweit Fusilli
Glutenvrije boekweit pasta.
Your Organic Nature
Gele Linzen Lasagne
Glutenvrije lasgane op basis van gele linzen. Dit zijn hele bijzondere lasagnebladen. Namelijk voor 100% gemaakt van gele linzen. En dat maakt ze niet alleen bijzonder lekker, maar ook volledig glutenvrij! Een fijne basis voor een glutenvrije lasagne. Bereid een zeer vloeibare saus en bedek hiermee de bodem van een oven schotel. Leg de gedroogde lasagnebladen erop, dek ze af met voldoende saus....
Peak's
Tagliatelle
Glutenvrije originele Italiaanse tagliatelle. Deze tagliatelle is gemaakt van maismeel en rijstmeel. Italianen zijn dol op de wat bredere tagliatelle, omdat hier de saus beter aan blijft ‘plakken’. Dat maakt een gerecht met spaghetti of tagliatelle heel verschillend.
Your Organic Nature
Bruine Rijst Fusilli
Glutenvrije bruine rijst pasta.
Le Veneziane
Tortellini Ham
Glutenvrije tortellini met rauwe ham. Supersnel klaar in slechts 1 à 2 minuten. Voor twee personen.
Le Veneziane
Gnocchi Potato
Glutenvrije vegan aardappel gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts 2 minuten. Handig verpakt in twee porties. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Le Veneziane
Gnocchi Potato & Spinach
Glutenvrije vegan aardappel & spinazie gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts een paar minuten. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
























