Pasta
Amisa
Volkoren Rijst Fusilli
Glutenvrije volkoren rijst fusilli.
Amisa
Volkoren Rijst Penne
Glutenvrije volkoren penne.
Consenza
Volkoren Mais Macaroni
Glutenvrije macaroni van volkoren mais.
Felicia
Orzo Kikkererwten
Glutenvrije risoni van kikkerwtenmeel. Felicia kikkererwtenrisoni zijn kleine pastakorrels die vol van smaak zijn! Risoni is zeer veelzijdig en makkelijk te bereiden. Ideaal voor soepen, orzotto's, bijgerechten, maar ook voor frisse, zomerse salades. Kook de risoni 9 minuten in water.
Felicia
Sedanini Rode Linzen
Glutenvrije pasta van rode linzen. Pasta eten is simpel, praktisch en snel: het kost maar een paar minuten om een gezond, voedzaam gerecht te serveren met de authentieke smaak van peulvruchten. Ook lekker met een beetje olie.
Felicia
Fusilli Tricolore Tomaat Spinazie
Glutenvrije fusilli van rijst, spinazie en tomaten.
Felicia
Penne Volkoren Boekweit
Glutenvrije penne van 100% volkoren boekweitmeel, wat de pasta een unieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
Felicia
Tagliatelle Bruine Rijst
Glutenvrije tagliatelle van 100% volkoren rijstmeel, wat de pasta een unieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
Felicia
Spaghetti Bruine Rijst
Glutenvrije spaghetti van 100% bruine rijstmeel, wat de pasta een rijke, rustieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
Felicia
Spaghetti Rode Linzen
Glutenvrije spaghetti van 100% rode linzenmeel. Ideaal voor het hele gezin! De pasta bevat maar liefst 26% proteïne en hoeft maar een paar minuten gekookt te worden. In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
Terrasana
Vietnamese Bruine Rijst Vermicelli
Deze glutenvrije bruine vermicelli noodles zijn gemaakt van biologisch bruine rijstmeel zonder toegevoegd zout. Met biologische vermicelli noodles maak je lekkere vegan mihoen of tjauw min (chow mein) klaar. De vermicelli noedels zijn supersnel klaar, want je hoeft ze alleen maar 4-5 minuten te koken. In de Vietnamese keuken zijn deze bruine vermicelli noedels onmisbaar. Je doet ze in een...
Terrasana
Gnocchetti Curcuma - Van Rijst & Curcuma
Gnocchetti curcuma wordt gemaakt van rijstmeel, kurkuma en water. Deze pure glutenvrije pasta wordt gemaakt door echte Italiaanse kenners en heeft een smaak die elk gerecht naar een hoger niveau tilt. Heerlijk met pastasaus en groenten, of door een salade. Kooktijd: 6-8 minuten.
Terrasana
Bifun
Glutenvrije bifun. Deze spaghetti bestaat volledig uit rijstzetmeel. Het is tarwevrij en zoutloos en wordt in soepen en salades gebruikt. Kook het slechts 2 minuten, anders wordt ze plakkerig.
Terrasana
Konjac Spaghetti
Glutenvrije spaghetti van konjak, dat is het gevoel hebben dat je pasta eet, maar dan zonder de nadelen of schuldgevoel. Geen gluten, bijna geen koolhydraten en zelfs maar 10 kcal per 100 g. Dat is evenveel als groente. Dit moet je toch in je kast hebben staan, zoiets unieks? Oh, en die vissige geur die sommige konjaknoodles hebben? Dat heeft die van ons niet. Daar hebben we speciaal op...
Terrasana
Konjac Tagliatelle
Volg je een low-carb, glutenvrij of caloriearm dieet, maar kun je niet zonder pasta? Deze biologische konjaknoodles (of konjac) zijn het antwoord voor iedereen die even geen pasta wil of kan eten. Konjak is een wortel met nauwelijks calorieën, koolhydraten, gluten en vet. Vervang dus je gewone pasta en je verlaagt het aantal koolhydraten en kcal met 93%. Zie jij een nadeel? Wij niet! Zelfs het...














