Pasta
De Cecco
Spaghetti
Glutenvrije pasta spaghetti op basis van mais en rijst. Kooktijd: 10 minuten.
De Cecco
Fusilli
Glutenvrije pasta fusilli op basis van mais en rijst.
De Cecco
Penne Rigate
Glutenvrije pasta penne rigate op basis van mais en rijst.
De Cecco
Mafalde Corte
Glutenvrije pasta mafalde corte op basis van mais en rijst.
De Cecco
Ditali Piccoli Rigati
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijst.
De Cecco
Casareccia
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijst.
Le Veneziane
Gnocchi Potato
Glutenvrije vegan aardappel gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts 2 minuten. Handig verpakt in twee porties. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Le Veneziane
Gnocchi Potato & Spinach
Glutenvrije vegan aardappel & spinazie gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts een paar minuten. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Peak's
Lasagne
Glutenvrije originele Italiaanse lasagne. Deze lasagnebladen zijn gemaakt van rijstmeel en maismeel. Ze zijn al voorgekookt, dus geen gedoe met kleverige plakken. Je kunt de bladen eenvoudig tussen je zelfgemaakte lasagnesaus leggen en dan afbakken in de oven. Buon appetito.
De Cecco
Tortiglioni
Glutenvrije pasta tortiglioni op basis van mais en rijst.









